member Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 coolera e COOLER MASTER модела е X-Dream -> линк цена 10 лв ползван е не повече от седмица ама си взех друг и този не ми трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKK Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Може ли да се монтира на Pentium II Clamat с дьно ASUS PIIB ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Може ли да се монтира на Pentium II Clamat с дьно ASUS PIIB ? <{POST_SNAPBACK}> offtopic: Не абсурдно е . Вентилатора е много добър и цената му не е лоша. Аз съм със същия и много доволно работи. "-" е шумът. Имам в предвид, че като му вдигнеш оборотите над 4000 и почва да бучи много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted August 15, 2004 Author Share Posted August 15, 2004 offtopic: Не абсурдно е . Вентилатора е много добър и цената му не е лоша. Аз съм със същия и много доволно работи. "-" е шумът. Имам в предвид, че като му вдигнеш оборотите над 4000 и почва да бучи много. <{POST_SNAPBACK}> Наистина е шумен над 4000 rpm аз го пускам на 7V и не може да му се чуе гласчето но дали следващия собственик ще реши да процедира така Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom23 Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Може ли да се монтира на Pentium II Clamat с дьно ASUS PIIB ? <{POST_SNAPBACK}> Ами пич ако дъното ти е Socket A, 370, 462 може и да можеш да го закрепиш. :allien Този модел не е много шумен в сръвнение сас моя CPU cooler Thermaltake Volkano 12 на 5600 обр. си е направо комар пред реактивен самолет )) но Overclock-a си иска жертви да се правят. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Аз го искам за 10лв Ако не си го продал прати ПМ къде и как да се срещнем Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted August 16, 2004 Author Share Posted August 16, 2004 Аз го искам за 10лв Ако не си го продал прати ПМ къде и как да се срещнем <{POST_SNAPBACK}> До довечера е запазено, ако пича се откаже ще ти пиша да ми дадеш координати да се разберем!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.