sine0chko Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Zdraveite Prodavam Originalen Parfium Emporio Armani ! kupih go dnes sutrinta po poruchka !!! ne si mislete che go prodavam samo zashtoto ne mi haresva naprotiv mnogo mi haresva no v momenta mi trqbvat pari mnogo speshno !!! kato si go kupih cenata mu beshe 84 leva !!! nito edin put ne sum se pruskal s nego !! prodavam go za 42 leva !!! Dori neska napravih snimki na parfiuma !!!vijte! Emporio Armani !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Ot kade si go kupil ??? Tvyrdo li ostava taq cena??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Имаш ли някакъв документ, който показва от къде си го купил и за колко ? Аз знам поне 10 места, на които за по 5-10 лева има такива перфектни имитации, че трудно можеш да направиш разлика между имитацията и оригинала. Докажи ми, че този не е от 5 лева и може да го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 такива ги продаваха на Ферибота прекосяващ Дарданелите по 3 за 10 евро. сичко имаше . само дето като си го пръснеш на ръката и след 10 минути не мирише. <{POST_SNAPBACK}> Ti go opravi ... ako mi dokaje che ne e ot Turciq i ne struva 10 euro shte go vzema Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted August 15, 2004 Author Share Posted August 15, 2004 sorry no kasovata belejka e izhvurlih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.