dvdrw Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Здравейте, търся преходник DVI-D to VGA: снимка - Като тези от дясната страна, без 4те пинчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Здравейте, търся преходник DVI-D to VGA: снимка - Като тези от дясната страна, без 4те пинчета. Вероятно искаш да кажеш конвертор. Понеже DVI-D е чисто дигитален стандард докато VGA е чисто аналогов. И ти трябва нещо да ти конвертира сигнала от дигитален към аналогов (точно тези четирите пинчета при DVI-I пренасят аналоговия сигнал и за това там има преходници от DVI-I към VGA). В този ред на мисли преходник не става. И в този ред на мисли цените не са като за преходници 3~7 лв а скачат с нули зад числата Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 В този ред на мисли: http://www.ebay.com/itm/Male-DVI-D-DVI-24-1-Pin-to-Female-VGA-Converter-Adapter-Free-Shipping-/231105583659?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item35cef75a2b става, защото съм виждал видеокарти, които имат такива преходници, но в момента ми трябва, а нямам. ЕДИТ: Sothbiss - нямат, първо прозвъних където се сетих . Този преходник съм виждал в Куадро видеокартите и работни станции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 dvdrw, преди време и аз търсих такъв преходник и на мен ми казаха, че няма да стане, но така или иначе не намерих и си взех кабел. Звънни в ерата и виж дали имат налични, като специално питаш за DVI-D to DVI-D (ако търсиш такъв). По спомен - 5-6 лева струваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 В този ред на мисли: http://www.ebay.com/itm/Male-DVI-D-DVI-24-1-Pin-to-Female-VGA-Converter-Adapter-Free-Shipping-/231105583659?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item35cef75a2b става, защото съм виждал видеокарти, които имат такива преходници, но в момента ми трябва, а нямам. Пробвал ли си или мислиш, че става. Защото и в описанието му пише: "This Male DVI-D(24+1) to Female VGA Adapter is designed for digital-to-analog converter machine only. And it can not change digital data to analog data directly. " Не ми е много добър английския, та може и да не съм разбрал правилно. Но не става да пуснеш с него от R9 290 карта сигнал към монитор с VGA вход. Надявам се не мислиш, че се заяждам или нещо подобно. Опитвам се да помогна, като помощта никой не ми я е искал и ако кажеш спирам да досаждам П.П. А и от както пробвах дигиталните входове избягвам VGA просто има разлика. Ако имаш вариант не мисли а ползвай дигиталните входове изходи Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted February 28, 2014 Author Share Posted February 28, 2014 Не мисля, че се заяждаш. Няма начин да пробвам дигиталните входове, защото монитора просто няма DVI. А за преходника съм сигурен, защото картата вади картина през дисплейпорт към dvi-d и с преходника става работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Мисля, че ми се намира един такъв. Ако имаш интерес пиши. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.