GeorgiK Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Айдеееее врътнах го. Не слагайте рамката... А на скелета краката дето са заключени никога няма да се сетите как да ги отключите затова да ви кажа... 0810 или 0811 или 0812 трябва да ви свърши работа. Идеята е да е дата преди днешната... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 14, 2004 Author Share Posted August 14, 2004 Мда и аз успях, но беше доста тъпо това с Walktrough-a. Винаги се намира някой, който да сере на метеното - пфу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Аз нещо испуснах за какво става въпрос за това Walktrought моля ви кажете ми че ми стана много интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 14, 2004 Author Share Posted August 14, 2004 Аз нещо испуснах за какво става въпрос за това Walktroughtмоля ви кажете ми че ми стана много интересно Ами Walktrough-a то е едно такова ... за ядене, обаче недей да го ядеш щото не е вкусно. Абе не ти трябва. Щото не ти е кеф после. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Аз сега се включих към играта, ама така и не можах да разбера как се съединяват предметите Edit:Справих се!!! То зора ме накара да успея сам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smokie Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Аз ли съм единственият на който на страницата (http://www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php) му дава бял екран??? BTW, някой знае ли как да намаля звука на флаш??? Че всеки път като го чуя тоя гаден звук от играта настръхвам :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Играта иска flash. Възможно е да нямаш такъв и това да е проблема! EDIT:Браво... много си бърз... Пробвай от тонколонките (усилвателя). Върши чудесна работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smokie Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Имам флаш....... Както и да е. Т'ва със звука го опраих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Такаа... Браво на всички дет са минали стаите. Аз като пробвах да ги минавам едно време нищо не направих. Ето и една друга която лично на мен ми хареса повече : http://server-admin.pwp.blueyonder.co.uk/m.../nochatgame.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Chaos, тази игричка наистина е готина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Абе пичове, кажете конкретно как се излиза накрая, щото изчетах гемата, имам всичко, а тоя дух ли е какво е, все не идва. Каквото и да подредя, както и да го слагам все ми пише че трябвало още нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Доколкото помня ти трябва да имаш СТУДЕНА бира , Компакт диск със опаковката , запален тамян ,снимка не ти трябва - или поне аз го минах без да слагам снимки. Също така ти трябва и зара с йероглифите ,а и трябва да си отключил веригата около краката на скелета. Това е май - не помня да имаше друго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Добре- бирата ми е студена. Но: 1. Зара какво да го правя, оставя ли се някаде, какво? 2. Как да отключа веригата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Добре- бирата ми е студена. Но:1. Зара какво да го правя, оставя ли се някаде, какво? 2. Как да отключа веригата? <{POST_SNAPBACK}> -Зара - мисля ,че си го държиш -За веригата - виж коментара на Georgik най-горе на страницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Chaos, докъде си стигнал на тази игричка? Аз съм на 11-то ниво. Как се минава това с билярдната маса? -- Минах го. Пробвайте играта дадена от Chaos, наистина е много зарибителна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 NeverFirst, ти не ми казвай чии коментар да гледам. Казах, че съм изчел всичко по темата, но не мога да го мина... Затова исках, ако може, някакво по-точно обяснение. Edit: Справих се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Еми аз тая игра е минах на втория ден. Ся мисля пак да е почна. Олее как мина мишката ве.Аз чак на втория ден са сетих как става... Ми... трудно, но като ти останат 4 черни тухли значи си я направил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Teddy-King, бях постнал walktrough, но поискаха да го махна. URL-то му можеш да намериш из scoreboard-a на стаите . Как се справи със зелената стена на 12-то ниво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 аа Crimson Room е яка като за flash ама излязох отдавна... ся ще проверя и другите стаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Пичове сори че ви връщам в първата стая ама как да отворя сеифа. Видях че в кодовете навсички 1 от числата се повтарят 2 пъти! Следователно комбинациите от числата са 12! при мен: 8281-оригиналното число 8821 8812 8182 8128 8218 1288 2188 1882 2881 2818 1828 обаче не става никоя от комбинациите! Help!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 bat6oko, аз излезах като отворих URL-то от същия прозорец, в който играя играта. Chaos, стената с майка ми я мъчихме (чудо е на нея да и хареса няква игра ) а после не е много трудно до края . Искам продължение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 А как да ида в другата стая. Отвивам топката на вратата и ми вади Credits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 http://www.fasco-csc.com/twa e saita i na nego sa pokazani 2-te stai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 ахаха. И на мен майка ми я игра. Ма стената си я минахме по отделно. А за продължението и аз много искам, но маи от година няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 По ММ дават някава игра(пак куест)с някави диаманти и много глупости! някой знае ли кака се казва играта и от каде може да се дръпне??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.