sMARTBomber Posted August 14, 2004 Author Share Posted August 14, 2004 Последното листче е на фасунката на крушката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 почти стана.. сменете снимката на пича с обложката за диска и казва "These aren't complete yet".. май тва беше оо.. нали трябват още 2 части дето не знаем къде са. май някоя от тях трябва да се намери за да е "complete" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Накой ще ми каже ли как да взема гадната запалка.какво трябва да го направя тва кошче?! Последното листче е на фасунката на крушката... Значи колко листчета са общо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 По-скоро значи че тряя да сложиш още нещо на рафта. Може би онова с числата обозначава реда по който трябва да наредим символите според листа в бутилката. Но къде трябва да ги редим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Аз взех запалката чак след като бях оставил тамяна на рафта . Колкото до другото - сложете и снимката и CD-то , ама пак дава само "I can almost feel ...." Все още ми липсва 1 част от символите - 4тата ако ги броим така 1 2 3 4 5 6 Edit. Най-сетне го взех и последното листче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Въпросче - на листчето дето беше косата и сега са 6те места за 6те символа слагате ли символите изобщо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Ами то не може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 И аз така го усещам ама да питам...може аз да съм калпав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 14, 2004 Author Share Posted August 14, 2004 пробвах и да сложа нещо на СД-то, ама не става, а може би трябва? *Едит: Събрал съм 15 неща и има още място за 3... някой има ли повече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Има нещо общо между 6-те китайски йероглифа, нагрятото листче и листа от medicine bottle. Йероглифите от листчето в medicine bottle, са подредени така, както квадратчетата от нагрятото листче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 То това е видно ама няма друго място за подредба освен на самото листче а там явно не може... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 14, 2004 Author Share Posted August 14, 2004 Има нещо общо между 6-те китайски йероглифа, нагрятото листче и листа от medicine bottle. Йероглифите от листчето в medicine bottle, са подредени така, както квадратчетата от нагрятото листче. Тва е ясно, но има ли начин да се редят някъде Йероглифите, може би в заключената книга, която може би отключва Духа на скелета, който не можем да събудим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smokie Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Awe za kvo kato otvorq URL-a i mi dava bql ekran? (http://www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Walktrough: няма за вас Скелета държаи ключ в лявата ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 I az gi sybrah i 6 te sega kakvo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 мамка му .. без да искам натиснах Ф5 сега не мога да вдигна коша да взема запалката! ПОМОЩЩЩ БЪГГГ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Еее Shade...таман намерих ключа и ти ми уби кефа с тва walkthru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Не го гледай . А тоя скелет толкова го цъках, нищо не падна. То било в лявата ръка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 14, 2004 Author Share Posted August 14, 2004 Направо осра пейзажа с тва walktrough бързо някой модератор да го дел-не, или той да си го махне сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 задник.. и на мен ключа и диска ми оставаха да намеря Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted August 14, 2004 Author Share Posted August 14, 2004 хуу де аз не съм го чел, не знам все още какво да правя със символите, диска го сложих в кутията и пак не мога да викна духа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Вземи одеалото... От него ще вземеш едно зелено листче което се прави на зарче. Оттам ще се усетиш сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Искам да ви помоля нещо>> Айде някой да се наеме и да запише звуците които се пускат когато се направи опит да се излезе от вратат.после да ги ревърсне и да се опита да чуе дали онзи казва нещо щото е много вероятно звуците да са ревърснат човешки глас(поне на мен така ми звучат) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Готина музичка накрая . Това със музиката го пробвах и обясних по-горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Готина музичка накрая .Това със музиката го пробвах и обясних по-горе. <{POST_SNAPBACK}> Опа сори тогава не съм го видял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.