PhrozenCrew Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Благодаря за предложенията! Намерих си учител. Бъдете здрави! ---------------- Търся си частен учител по английски, щото повече не се издържа. Английския ми е зле, мога да чета и разбирам доста от текстовете в мрежата, но никога не съм говорил езика. Граматиката ми е пълна мъгла. Учил съм думи от филмите и интернет. На курсове с много хора не ми се ходи, защото нямам добро мнение за подобни курсове - един напред, друг назад, не определяш сам динамиката и акцента върху по-трудните моменти. А и не мисля, че частните уроци ще са много по-скъпи от групов курс. Нямам си на идея колко часа ще са ми необходими, за да се почувствам по-сигурен с езика и да мога да разговарям на някакво работно ниво, както и да пиша прости служебни писма. Работя и мога да ходя на частни уроци през седмицата някои вечери след 18 часа, а събота и неделя не е проблем през деня. Мисля, че един или два пъти седмично с повечко домашни упражнения е разумно, като за начало. Не съм добре запознат с цените на частните уроци, но съм решил да инвестирам в себе си, така че цената вероятно ще зависи и от качеството. Предпочитам учителя да е с опит. Ще се опитам да си следя темата, ако има предложения, но може би е по-добре да ми пишете лично съобщение. Предварително благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhrozenCrew Posted June 21, 2014 Author Share Posted June 21, 2014 Темата може да се затвори. Намерих си учител. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.