Jump to content
BulForum.com

Продавам add2psu - модули за второ захранване.

Recommended Posts

Разпродавам останалите ми модули от стария ми модел add2psu.

Модулите са изработени от мен на платка проектирана за целта. Всичко по тях е ново.

Това е модул който подкарва второ захранване като се включи първото (могат да се вързват 3, 4 и т.н.т захранвания). Абсолютно Plug&Play както викат хамериканците... сиреч бучиш и тръгва. На буската на молекса се вкарва захранване от главното захранване, а на 20 пиновата се включва буксата на второто захранване. Абсолютно работещо както това >> http://www.add2psu.com/store/

Да се има в предвид, че модула само стартира второ захранване... Препоръчително е да се осигури натоварване на 5те волта на второто захранване, за посигурно и на 3,3-те волта. Както и обеденяване на масите на двете захранвания може посредством кабел захванат с болтове за корпусите им. Модулите се тестват няколко пъти с мултиметър в процеса на изработка. След изготвянето се включват и тестват първо с мултиметър, след което ги стествам и с захранване. Всеки модул по единично се тества. Получавате 100% работещ и тестван модул. От страната на пистите са изолирани с пвц подложка залепена със силикон.

Снимки: 

010beb16a5e47928.jpg4f48a75b9fc083d4.jpg

Забележка: понеже масата управлява стартирането на захранването, понякога се получава при слаба или никаква връзка между масите на двете захранвания, второто захранване да не спира. Това се решава с контакт между корпусите на захранванията. Или понякога това става с модулите за маса с фасунг които продавам, може да се наложи модула да се измести на друга молекс линия да не е на една с add2psu модула.

Кратко упътване с препоръки и съвети >> https://docs.google.com/document/d/1jo4LmX3RdE7YOWkCGNUW8OqJUP_1-BB7fr8o6gdOzx8/edit?usp=sharing

Имам налични около 20 броя.

Цената е както следва:

1 до 2 броя цена 13 лева за брой.

3 до 4 броя цена 12 лева за брой.

5 до 6 броя цена 11 лева за брой.

Всичко от 7 броя нагоре по 10 лева за брой.

Мога да добавя и модул за обединяване на масти + фасунг BA15S за натоварване на 5те волта

33f85a64fc09f664.jpgb7f4b41161bcab00.jpg98957816812d0952.jpg215a2ec1fb7e74f6.jpg

Цената му е 5 лева за брой.

Цените са Разпродажни, и специално за булфорум и още един бг форум за виртуални валути

Използват се основно от колеги които копаят електронни валути. Или хора взели по-мощна видео карта и имат второ излишно захранване.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...