muhaha Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 Разпродавам останалите ми модули от стария ми модел add2psu. Модулите са изработени от мен на платка проектирана за целта. Всичко по тях е ново. Това е модул който подкарва второ захранване като се включи първото (могат да се вързват 3, 4 и т.н.т захранвания). Абсолютно Plug&Play както викат хамериканците... сиреч бучиш и тръгва. На буската на молекса се вкарва захранване от главното захранване, а на 20 пиновата се включва буксата на второто захранване. Абсолютно работещо както това >> http://www.add2psu.com/store/ Да се има в предвид, че модула само стартира второ захранване... Препоръчително е да се осигури натоварване на 5те волта на второто захранване, за посигурно и на 3,3-те волта. Както и обеденяване на масите на двете захранвания може посредством кабел захванат с болтове за корпусите им. Модулите се тестват няколко пъти с мултиметър в процеса на изработка. След изготвянето се включват и тестват първо с мултиметър, след което ги стествам и с захранване. Всеки модул по единично се тества. Получавате 100% работещ и тестван модул. От страната на пистите са изолирани с пвц подложка залепена със силикон. Снимки: Забележка: понеже масата управлява стартирането на захранването, понякога се получава при слаба или никаква връзка между масите на двете захранвания, второто захранване да не спира. Това се решава с контакт между корпусите на захранванията. Или понякога това става с модулите за маса с фасунг които продавам, може да се наложи модула да се измести на друга молекс линия да не е на една с add2psu модула. Кратко упътване с препоръки и съвети >> https://docs.google.com/document/d/1jo4LmX3RdE7YOWkCGNUW8OqJUP_1-BB7fr8o6gdOzx8/edit?usp=sharing Имам налични около 20 броя. Цената е както следва: 1 до 2 броя цена 13 лева за брой. 3 до 4 броя цена 12 лева за брой. 5 до 6 броя цена 11 лева за брой. Всичко от 7 броя нагоре по 10 лева за брой. Мога да добавя и модул за обединяване на масти + фасунг BA15S за натоварване на 5те волта Цената му е 5 лева за брой. Цените са Разпродажни, и специално за булфорум и още един бг форум за виртуални валути Използват се основно от колеги които копаят електронни валути. Или хора взели по-мощна видео карта и имат второ излишно захранване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted March 12, 2014 Author Share Posted March 12, 2014 За затваряне... всичко продадено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.