KraSezZza Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Купих я от JAR Computers на 22.02.2014 г., но не прецених правилно размера и не мога да свикна с нея, не ми е удобна. Използвана е само 2 дена за по 2-3 часа (неразличима от нова е)! Закупена е от магазина на цена от 13,90 лв. (на снимката е и касовата бележка), но за форума цената е 8,00 лв.! Касовата бележка играе ролята на гаранционна карта, мисля, че срокът е 1 година. Знам, че всеки може да си купи от магазина нова и евтина мишка, но реших все пак да пробвам тук, ако някой прояви интерес към тази, хареса му и иска да си я ползва нормално. Специалното на тази мишка е, че може да работи на всякакви повърхности без проблем (V-Track Technology) - може да прочетете на гърба на опаковката за повече инфо! При интерес, пишете ми на ЛС или да звъннете на 0877 900 827 - Красимир. Снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraSezZza Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 Продадена! Със здраве да си я ползва колегата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.