ov3rm4n Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Тоя надпис бая спомени ми навя... Това е цитат от Конституцията на НРБългария, ако не ме лъже паметта. За съжаление в новата ни демократична Конституция на РБългария май липсва... Което поне за мен е доста показателно. Днес сме се юрнали да браним кого ли не от какво ли не (най-вече афганистаници и иракчани от самите тях(?!?)), а България Господ да я пази... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Радвам се,че са останали още такива надписи.Трябва да пазим националната си идентичност . Браво на тези,които са опънали българското знаме в стаите. Тоя надпис бая спомени ми навя... Това е цитат от Конституцията на НРБългария, ако не ме лъже паметта. За съжаление в новата ни демократична Конституция на РБългария май липсва... Което поне за мен е доста показателно. Днес сме се юрнали да браним кого ли не от какво ли не (най-вече афганистаници и иракчани от самите тях(?!?)), а България Господ да я пази... <{POST_SNAPBACK}> Има го и в новата ни Конституция чл.59 ал.1 "Защитата на Отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин.Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с най-голямата строгост на закона" ... но отпадна думата "върховен" За другото съм съгласен-май напоследък браним изцяло чужди интереси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 17, 2004 Author Share Posted August 17, 2004 За другото съм съгласен-май напоследък браним изцяло чужди интереси <{POST_SNAPBACK}> Който не храни своя армия,рано или късно храни чужда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.