Jump to content
BulForum.com

Samsung Galaxy Note GT-N8010 ( Wi-Fi ) .... перфектен таблет

Recommended Posts

Здравейте ! Предлагам Ви личният си таблет SAMSUNG Galaxy Note 10.1" ( нали правите разлика между Note и Tab ....??? ) , модел SAMSUNG GT-N8010 ( единствено Wi-Fi свързаност без 3G поддръжка ) !

Накратко .... перфектна ,здрава и мощна машина в безупречно техническо и визуално състояние ,което единствено неоригиналният ,неоразмерен и посредствено поставен от мене екранен протектор разграничават от състояние НОВ  :shy: 

Таблета е бял на цвят и изключително пазен !

Без гаранция за България е поради закупуване от чужбина !

Поставен в марков кейс ( кожен и черен на цвят ) ,който закупих допълнително за 59.00 лева и е като нов и без никакви ожулвания и изтърквания !

Пълен фабричен комплект ,но с черно на цвят зарядно поради загуба на оригиналното бяло и купуване на идентично такова ,но черно !

Продава се поради поръчка на LG G Pad V500 с 8.3" дисплей ,който ще ми е по-лесно да размъквам ...... повярвайте ,че Note е доста по-добър ,но 10.1" идват множко на чантата ми в която го нося !

Линк с реални снимки вижте тукhttp://prodavalnik.com/samsung-galaxy-note-gt-n8010-perfekten-tablet-i42912313

Цена - 480.00 лева

На закупилият го ще предоставя възможност да закупи оригинален неразпечатан черен адаптер за автомобил на BELKIN ( car charger 5V /2.1A ) на цена 15.00 лева ( най-ниска у нас е 25.00 лева ) !

Намира се в гр.Плевен и ще бъде изпратен единствено с ЕКОНТ ,грижливо опакован в оригиналната си опаковка и поставен в друга по-голяма и разбира се с дадени права за преглед и тест !

За контакти ,моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg

Гарантирам за коректно поднесена обява и автентични снимки !!!

ПРОДАДЕН !!!

:starwars: 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...