Jump to content
BulForum.com

Купувам клавиатура за ACER 5738Series

Recommended Posts

Купувам клавиатура за Acer 5738G или съответна такава съвместима за този модел.

Клавиатурата може да е нова или втора ръка, но абсолютно работеща без никакви забелжки.

Цена по договаряне, спрямо състоянието на продукта.

Здравей колега..

Имам търсената от теб клавиатура за acer aspire 

Употребявана - без никакви забележки на 4-5 месеца :) 

цвят: черен 

цена: 25 лв.

за контакти 0897320970 

Поздрави

45 лева за нова клавиатура си е цяло обирджийство, понеже в И-бей са по 9-10 паунда, просто не ми се чака седмица.. За ползвана клавиатура 25 лева са прекалено много, поради ред причини, особено при тези за ноутбуците..

Давам 25 за новата и 15 за ползваната, ако ви интересува пишете, ако не здраве да е..

Офертата е още валидна! Готов съм да дам и 30 лева максимум за нова, но за ползвана повече от 15 е абсурдно.. :)

blq_blq_m,

колко даваш ти ми е все тази,но като публикуваш нещо пиши за какво иде реч,да не си губят хората времето,т.е.:

"Купувам клавиатура за .........,нова до 25лв и стара до 15лв.

И тогава никой няма да ти предлага и сам ще си купиш от където искаш...сам ще го усетиш...

Ако цитираш сайт,цитирай такъв в БГ и тогава ще си резонен,защото тук имаш и гаранция...

...еле пък и с претенции за 15лв:

но абсолютно работеща без никакви забелжки

такава имам за копчета да ползваш-перфектна за 10лв.

А кое е обирджийство и кое не - не мисля,че можеш да го казваш като в цялата страна това си е цената за нова клавиатура...и нагоре даже.

..и че търсиш от една камара време до сега защо не си поръча от "понеже в И-бей са по 9-10 паунда" :

Posted 17 September 2013 - 15:19

Купувам зарядно и клавиатура съвместими за следния модел ACER ASPIRE 5738G - може и втора ръка.

Очаквам оферти.

...до сега щеше да е дошла и  от Зимбабве!!!

EDIT:За мен това си е чист спам!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...