Jump to content
BulForum.com

Продавам компютри и компютърни компоненти

Recommended Posts

1. 5 броя Seagate Barracuda 7200.10 750GB SATA2 16MB кеш 750GB SATA2 с джъмпери за SATA1 - няма проблем да се разпознават от по-стари дъна.

Дисковете са съвсем малко използвани - от 5 до 45 старт/стоп цикъла и от 0 до 100 дни работа. Погледнете скрийшотовете. 

Цена 60 лв./брой (твърда) 5e0ffa57af105305.JPG

91ce0331e8aa53e1.jpg

a7985b725f883e39.jpg

2. 2 броя  Seagate Barracuda 7200.7 200GB Parallel ATA (PATA) 8MB кеш.

Тествани, без лоши сектори.

Цена 20 лв./брой (твърда) e4060ad40f6d55b0.JPGae9bf3abe323bf90.JPG

3. 5 броя компютърни конфигурации:

Дъно Gigabyte GA-K8N51GMF-9 - s.939, DDR1, 4xSATA2, PCI Express x16, PCI Express x1, RAID конфигурации, вградено видео.

Процесор AMD Athlon 64 3000+ - 1.8GHz, 512КB кеш

харддиск 80GB - 120GB

RAM 2x 256MB DDR400

DVD-RW - тествано е само на четене на CD и DVD.

Компютрите са почистени, сменена паста на процесора и с нова инсталация на операционна система. 

Цена 45 лв./брой 

acf0b3cd0bdb0d88.JPG51bd125e114041be.JPG

4. PCI платка за сателитна HD телевизия Technisat Skystar HD2

Няма дистанционно в комплекта. Ползвана е с вентилатор за по-добро охлаждане  и е добре и новият и собственик да я използва така.

Цена 55 лв. 28a0bd67b0d519c3.JPG

5. 2 броя дъна Gigabyte GA-K8N51GMF-9 - s.939, DDR1, 4xSATA2, PCI Express x16, PCI Express x1, RAID конфигурации, вградено видео.

Имам и два Sempron 3000+ процесори.

Цена 20 лв./брой 4dbec9b0ab357115.JPG

6. Дъна ASRock P4VM800 (с AGP слот е) - http://www.asrock.com/mb/via/p4vm800/ и АСУС P4P800MX - без AGP слот е (не че е изкъртен просто така е произведено)

"Тествани" са само до BIOS. Предлагат се само за Пловдив и лично предаване. Просто не ми се занимава да ги тествам, ако правят проблеми, ми ги връщате.

Има и един P4 2.4 и един Celeron D ако на някой му трябва. 

Цени: Asrock - 10лв.; ASUS - 5лв.

7. Подарявам едни дърти машини за колекционери от ерата на SD RAM-a и ISA портовете (има и по-нови) - 2-3 от тях ги бива като кутии, другото е само за дъна ако му трябват на някой и ако въобще работят, защото не съм ги тествал. Видеокарти няма много-много. Ако някой иска такава машина или му трябва антично дъно, хард, или захранване, да пише какво му трябва и ще отговоря.

От Пловдив съм, няма проблеми за лично предаване, както и доставка с куриер (с отстъпка от доставката с Еконт). За контакти - л.с.

7. Подарявам едни дърти машини за колекционери от ерата на SD RAM-a и ISA портовете (има и по-нови) - 2-3 от тях ги бива като кутии, другото е само за дъна ако му трябват на някой и ако въобще работят, защото не съм ги тествал. Видеокарти няма много-много. Ако някой иска такава машина или му трябва антично дъно, хард, или захранване, да пише какво му трябва и ще отговоря.

Тези ще ги взема...,както и стари видео карти,памети даже и да не работят.

Както и

2 броя  Seagate Barracuda 7200.7 200GB Parallel ATA (PATA) 8MB кеш.

Както и

2 броя  Seagate Barracuda 7200.7 200GB Parallel ATA (PATA) 8MB кеш.

Колега нали съм написал,че ги взимам.....

Значи на кратко - оснаха само от т.1 3 броя и т.7. От т.1 вече няма неупотребявани хардове, тия дето останаха, са на 80-100 дни работа. Цена 55 лв. На кой каквото му трябва от т.7 да казва макс. до месец, че след това ги хвърлям. Има дъна, памети 128 MB PC133 SD  RAM, дърти захранвания т.н.

Понеже, както се казва в поговорката, простотията ходи по хората, ето малко правила за ограничаване на простаците: 

1. На съобщения, написани на шльокавица или грубо неграмотни съобщения, НЕ ОТГОВАРЯМ.

2. Не съм куриер и независимо дали продавам нещо, или го подарявам, не разнасям нищо из града. 

3. Ако искате нещо и имате уговорка с мен за определено време и т.н., вие ме търсите, а не аз да ви звъня, да ми пращате стрелички и т.н. 

4. Пояснение за наивниците - т.7 се подарява едно по едно, и е за хора, които просто имат мерак да си държат няк`ва стара машина, или пък наистина им е нужна стара машина, без значение от причините. Не се продава, още по-малко пък да се подарява всичко на един човек. Осмислете го добре преди да ми пишете.

• 3 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...