krasho Posted February 16, 2014 Share Posted February 16, 2014 Някои от телефоните са работели до последно ,но понеже нямат зарядни и не съм ги пускал да видя в какво състояние са в момента,поради това ги пускам всички за части и не давам гаранция до колко работят.Ако някой реши може да тества телефона дали работи и да го вземе. SE K750 Джойстика не работи,кодиран е към М*ел,батерията е подута и не държи.Няма зарядно. Nokia2760 Няма батерия поради тази причина не е тестван,кодиран вероятно. Нокиа 3220 Телефона е отключен с българско меню има и зарядно. SE Z300 Телефона върви със зарядно . SE T230 Кодиран към оператор в чужбина ,телефона има зарядно . Nokia 5300 Бялата е отключена с меню на български работи но отзад стъклото на камерата е лепено ,а черната не пали. Продават се само телефони без зарядни. Nokia 1650 Телефона е последният телефон,който съм тествал-работеше ,но на някой от разговорите нещо ми припукваше говорителя.Продава се без зарядно и батерия. Nokia 6070 Кодиран към М*ел,до последно работеше.Продава се само телефон. Цени на SE Z300 , Nokia 3220, Nokia 5300 работещата 15лв,на всички останали 10лв. Аз съм от Пловдив и с куриери не ми се занимава освен ако не се вземат всички заедно,като в този случай цената ще е коригирана Обявата ще е валидна 1 седмица,след което телефоните ще бъдат предадени за рециклиране в някой магазин за телефони. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.