Doss Posted September 16, 2004 Share Posted September 16, 2004 Puska6 mu A "Walk To Remember" i pe4eli6 basa gledai go pyrvo ti da vidi6 za6to filma e stoinosten mnogo tejina ima v nego koeto e dobre v tvoq slu4ai i soundtrack i stzenarii i igra na aktiori tova e koeto ti trqbva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Ми според мен Титаник(макар като го гледам да ми е пълна боза) и естествено некои български като например Време разделно(класика). YO Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 A Walk To Remember <{POST_SNAPBACK}> пуф....определено. много много много много много кофти случка.... важното е любов да има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Аз бих ти препоръчал "Без дом". Филма е анимационен, но въпреки това тежък! Същото важи донякъде и за "Търсенето на Немо"! От българските можеш да пробваш със "Сезона на канарчетата", само че не знам как ще го намериш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Единственият филм , на който съм плакал е ТИТАНИК Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Аз пък на Титаник никаква тръпка не усетих , гледал ли си Клетниците?Много повече ша та трогне от Титаник. Ама аз даже и на него не съм ревал, няма филм , на който да съм го правил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Finding Neverland - трогателен филм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Аз пък на Титаник никаква тръпка не усетих , гледал ли си Клетниците?Много повече ша та трогне от Титаник. Ама аз даже и на него не съм ревал, няма филм , на който да съм го правил. <{POST_SNAPBACK}> Хмммм ми АРМАГЕДОН и имаше още един като него ама му забравих името , където пак едни трябваше да се пожертват и даже майката се сбогува с децата си по пц-то и ....... направо ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Хмммм ми АРМАГЕДОН и имаше още един като него ама му забравих името , където пак едни трябваше да се пожертват и даже майката се сбогува с децата си по пц-то и ....... направо ..... <{POST_SNAPBACK}> Дам-мм сещам се за тоя , в който майката се сбогува с децата си и защото към земята май се задаваше метеорит и тя отиваше на мисия по спирането му. Даваха го няколко пъти по БТВ ама ся му забрайх името, наистина е бая тъжен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 The Locusts - на български мисля е преведено като Жестоки игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talibana Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Az mislq 4e nikoi normalen MAN moje da se raspla4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 "Флюк" Много е тъжен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Само на 2 филма съм плакал през целия си живот Brave Heart с Мел Гибсън незнам защо ама съм го гледал 10 пъти и винаги по една сълза пускам.А другия е Gladiator и той винаги ме разчуства пак незнам защо ама ми става много тъжно особенно като засфири мелодията накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Blow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Време разделно,Козият рог... <{POST_SNAPBACK}> Напълно подкрепям.Също така много трогателни са Гладиатор, Красив Ум, Английският пациент, Мостовете на Медисън, Страстите Христови и Да напуснеш Лас Вегас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 a wallk to remember Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Finding Neverland - трогателен филм! <{POST_SNAPBACK}> Napylno te podkrepqm,filma e mnogo hubav. Az bih ti prepory4al Schindler's List.Men specialno stra6no mnogo me trogna Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Аве как може да плачете на филми За мен тва са лиготии и досега смятах, че са преимущество на жените... Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Аве как може да плачете на филми За мен тва са лиготии и досега смятах, че са преимущество на жените... <{POST_SNAPBACK}> ти пък и ти нищо не каза! тва че не можеш да плачеш гледайки филм не значи ,че трябва да разделяш плаченето изобщо на жени и мъже Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Не съм плакал досега на филм, но има такива, които са ме разчуствали дълбоко. Ето някой от тях: The Godfather Gladiator Football Factory Brigada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talibana Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Титаник Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 На няколко филма съм се разчувствал,но съм плакал само на Бригада. Колкото и да е странно. А според мен няма нищо лошо да се разплачеш от филм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Ferrari (2003) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 A Walk To Remember <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Аве как може да плачете на филми За мен тва са лиготии и досега смятах, че са преимущество на жените... <{POST_SNAPBACK}> хахахахах! Сега си спомних как на "Последния самурай" до мен в киносалона имаше един мъж, който пророни доста сълзици и непрекъснато искаше кърпички от приятелката си.... "Часовете"-винаги го гледам абсолютно сама и се потапям много надълбоко в него. Това е филмът, който е най-близко до мен, а след като свърши, се чувствам в страхотно настроение. Май обира негативизма ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.