Rolla Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Продавам лаптоп Dell Latitude D820Processor: Intel Core Duo T2500 2GHz RAM: 4GB (2x2GB) HDD: 100GB Display: 15.4” WSXGA+ (1680 X 1050 resolution)DVD-RW WiFi + Bluetooth Лаптопа е в много запазено състояние, снимките са реални от преди няколко дни. На едната от долу се вижда Service Tag-а по който може да се проверят какви са му всичките компоненти на сайта на DELL. Паметта е Ъпгреидната на 4GB, мисля че всичко останало отговаря на спецификациата на сайта Инсталиран е на чисто Windows 7 Professional и е активиран (вижда се на снимките), който работи добре, инсталирана е и антивирусна (базплатната версия на Аваст) Батерията е 9 клетки оригинална, но Windows-а не я разпознава и не показва за колко време има заряд. Като се махне захранването светва лапата, че е изхабена но така изкарва между 30 мин и 1 час на батерия. Зарежда се пез проблем. Пробвах го с друга оригинална батерия и няма проблем, засича си я и си показва информацията, което значи че проблема е в батерията, но тъйкато е ползван основно на кабел и ако се наложи да се откчи за малко батерията си държи не съм я сменил. Това е единствения проблем с лаптопа за който се сещам. Продава се в комплект с оригинално зарядно 60W. Гаранция няма, но може да се тества на място колкото време ви е необходимо аа да сте сигурно в това което купувате. Лаптопа се намира в Пловдив (Кичука) Контакти: Само за въпроси към мен: тъйкато не живея в страната и нямам възможност да следя темата моля само на ЛС или на скайп: visualsoftАко искате да го видите и тествате на място: 0877474505 - това е телефона на баща ми, при него можете да го видите и тествате колкото време ви е необходимо Цена 300лв. Снимки: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted April 11, 2014 Author Share Posted April 11, 2014 продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.