beku Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Колеги, проблема е следният: инсталирам си акробатчето, както си му е реда, всичко работи, махам му всички автоматични ъпдейти и тем подобни работи, оставям компа, следващата седмица ми се обаждат пдф-та пак не могат да се четат, отивам гледам акробата изчезнал, инсталирам на ново пак всичко точно, следващата седмица пак сначале и така 3 пъти, идеи как може да се деинсталира, без да го деинсталира никой, става въпрос за компютър на който, само аз инсталирам и деинсталирам, ползва се за работа, няма вируси, червей и т.н. (или поне така си мисля, че не съм го проверявал, че е с прясна инсталация на няма и месец), нищо друго няма проблем само акробата ми върти номера, чакам идеи?!?!?! П.П. Във форума на адоб има хора с моя проблем, но интересно няма решение... 64 битова седмица с последния възможен акробат, същата седмица я имам на личния комп, както и на трети комп, но както можете да се сетите проблеми там нямам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.