Grimjaur Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Ндааа.Днеска си е денят на лошия късмет.Я на някой ще му умре хамстера,друг ще падне по стълбите....Ае...Суеверни ли сте?Аз не ...ама откакто ме прасна ток на един петък 13-ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Не знам защо,обаче на мен на петък 13 винаги ми е вървяло.Я намеря някой лев на улицата я нещо друго.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Не знам,не съм суеверен.Но петък 13 май ми е скапан ден.Днес например няма какво да правя,изпържих си повече картофи отколкото мога да изям,но ги изядох и сега едвам гледам.Но иначе си е ден като ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Я намеря някой лев на улицата я нещо друго.... <{POST_SNAPBACK}> Ми то за да намериш един лев на улицата означава, че на някой друг не му е провървяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 eee kak moji we az daje neznaih i sa mi razvalihte nastroenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2004 Author Share Posted August 13, 2004 Но петък 13 май ми е скапан ден.Днес например няма какво да правя,изпържих си повече картофи отколкото мога да изям,но ги изядох и сега едвам гледам.<{POST_SNAPBACK}> Пиини и една бира. На мен току-що ми избуши записвачката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Не знам дали съм суеверен, но знам едно- днес един много специален за мен човек има рожден ден. Това ми е достатъчно, за да ми е добро настроението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 az ne sam sueveren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 По принцип не вярвам в тея работи, ама започвате да ме плашите. Ще трябва да внимавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 По принцип до ся на петък 13 винаги ми е вървяло. Я накой изненадващ тест в училище я нещо друго толкова весело. Дано и днеска да е пак така ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Бла! Crash-на ми лябимия сървър на Freelancer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2004 Author Share Posted August 13, 2004 И връзка към външни сървъри нямам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 И връзка към външни сървъри нямам... <{POST_SNAPBACK}> Точно когато най-много ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 По принцип не вярвам в тея работи, ама започвате да ме плашите. Ще трябва да внимавам то точно като внимаваш те сполетяват неприятностите И връзка към външни сървъри нямам... и аз. много се дразня. international трафика постоянно пада. ще полудея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z-man Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 petak 13 ne me plashi daje mislq 4e she pdoeistva polojitelno.she m idonese kasmet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Аз хич не съм суеверен! Роден съм на 13-ти, така че няма от какво да се плаша Още повече , че днес научих една страхотна новина - ще си бъда сам вкъщи за цяла една седмица!!! Ихааааа! Хич няма да се размажа от кеф! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Аз хич не съм суеверен! Роден съм на 13-ти, така че няма от какво да се плаша Още повече , че днес научих една страхотна новина - ще си бъда сам вкъщи за цяла една седмица!!! Ихааааа! Хич няма да се размажа от кеф! стана купона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Срещу скромната сума от 512МБ РАМ и 200лв за джобни ще ви изпроводя до дома на Борис... Навитаците да се обаждат на тел: 555-8756. Търсете Кънчо. А суеверен не съм... Петък 13 е нещо като Събота 25ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Петък 13 е нещо като Събота 25ти... <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно. Суеврията са ужасни!Създават ми паранои.А аз съм човек с лабилна психика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Суеврията са ужасни!Създават ми паранои.А аз съм човек с лабилна психика... <{POST_SNAPBACK}> Именно там се крие смисъла на суеверието! Знаейки че днес е еди какво си, те гони параноята! Очакваш нещо, предразположен си към него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 ....незнам какъв ден е ама днес взех премия ...и не съм суеверен..или по-скоро достатъчно съм разсеян за да се сетя за някое суеверие в подоходящия момент Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Lo6 kasmet li dnes baba kihna 10 lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Днес ми беше багти гадния ден майна!!! (От собствен опит знам,че събота 14 е много по-гадна) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 mmmmmm az p princip sum sueveren no na petuk 13 mi bide napraveno sefteto i ot togaa nasam samo hubavi ne6ta na petucite mi se slu4vat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 13, 2004 Author Share Posted August 13, 2004 Еба ми се мамата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.