magare Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Купувам адаптер /power supply/ за рутер Linksys WRT54GL. Човекът, чийто е рутера си е изгубил захранващия адаптер и търси да си купи същия или съвместим. Не знам колко може да струва и затова не предлагам цена, но мисля, че до 15-20 лв. не е проблем. Ако някой продава или може да ми каже от къде в България може да се поръча, ще му бъда благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Ако няма предложения за оригинален, мисля че всеки адаптер 12V / 1A би трябвало да свърши работа - потърси някой качествен, универсален и ще ти излезе по-евтино от приготвената сума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 За около 20-25лв. ще си купи чисто нов рутер TP-Link 740, какво се занимава да търси траф за стар и бавен рутер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
magare Posted February 6, 2014 Author Share Posted February 6, 2014 Благодаря на Midex за информацията. Ще потърся универсален, защото едва ли ще намеря оригинален. А другия пост няма да коментирам, човека явно не знае нищо за конкретния рутер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Мога да предложа да пробвате адаптер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Нещо такова трябва да е: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Ако е това,което помества Midex аз го имам. За 10лв. решавам проблемите на човека. Адаптера е тестван и има реални 12V и ток от 1А. Пиша това понеже на много модели информацията от етикета се разминава с реалността :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
4140 Posted February 6, 2014 Share Posted February 6, 2014 Здравейте! Имам нужния адаптер. Цена 5 лв. /Ако държите да дадете 10-15 лв, ще ви ги взема. :punk / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.