Jump to content
BulForum.com

Продавам Sony Playstation 3 Slim 250GB Конзола с хак Rogero CFW 4.50

Recommended Posts

Продавам Sony Playstation 3 Slim 250GB Конзола (ps3) - Хакната с Rogero CFW 4.50, в перфектно техническо и визуално състояние. Конзолата е перфектна играно е много малко на нея. Давам и оригинална игра с нея за да може да се пускат безпроблемно игри от харда.

Пълен Комплект с два оригинални DualShock 3 падa, HDMI Кабел, захранващ кабел и стандартния PS кабел - Кутия, Книжки. Забравих да спомена, че конзолата идва с една игра изисквана за зареждането на игри от лодъра.

Цената на Конзола с CFW + 2 безжични Пада: 550лв
Цената на конзола с CFW + 1 безжичен Пад: 500лв.
Нова цена на конзола с CFW и 1 безжичен пад: 480лв. + гореспоменатите кутия, книжка, HDMI кабел.

За сериозни и разбрани хора правя отстъпка. За такива като някои от тея отдолу, не.

Скайп: ggd07_gerasim
Телефон: 0876 17 07 88
Работя с куриери Еконт за цялата страна, преглед/тест (до адрес), или преглед до офис.

Снимки:

Добре де каква е идеята да я купя от теб за 550 лв. Като мога да я купя нова от Техномаркет с две години гаранция и 500 ГБ. хард диск за 529 лв.? Хакването на конзолата е между 20 и 50 лв. Поне аз познавам хора които за торкова биха я хакнали.

http://www.technomarket.bg/products/09126517/sony-ps3-500gb-console-uncharted-3-gt5-a

Добре де каква е идеята да я купя от теб за 550 лв. Като мога да я купя нова от Техномаркет с две години гаранция и 500 ГБ. хард диск за 529 лв.? Хакването на конзолата е между 20 и 50 лв. Поне аз познавам хора които за торкова биха я хакнали.

http://www.technomarket.bg/products/09126517/sony-ps3-500gb-console-uncharted-3-gt5-a

Не се заблуждавай, няма кой да ти  я хакне  за 50 лв. , само платката за хакването е 100$, а взимат и 50 лв за монтажа. 

Иначе съм съгласен че цената е супер висока, малко се е оакал продвача.

Вижте сега, ако искате, отидете от техномолис техноболис и там каквито и да е други магазини намирате конзолата по-евтина.

Купете си я.

Хакнете си я.

Само където най малкото което ще ви трябва е ODE. Ама добре..

Цената за пазара на моднати конзоли е напълно нормална.

Също така мисля, че е не е нужно да ми държите сметка, като гледам какви вицове се пишат.

Като струва 0 лева "софтуерното" "хакване", купете си нова конзола и си инсталирайте "софтуерно" CFW на нея.

Сигурен съм, че няма да го направите, но ви доставя удоволствието да се изакате буквално върху обявите на другите хора.

Защото не съм го виждал само на моята обява.

Поста също го правя за редукция на цената.

@host, успех братле! Като стане ми се обади, ще те черпя каса бира

Ти чети:

Извадка от линка, който си постнал

7А, 7B, 7C, 7D, 8A, 8B, 8C, 8D, 9A, 9B, 9C, 9D, 0A, 0B, 0C, 0D, 1A   –  тези са перфектни конзоли

Изброявам неставащи за никакви процедури DATE CODE. Повтарям изброените по-долу не стават

Всички CECH-30004 модели,  1B, 1C,1D, 2A,2B,2C,2D, всички SUPER SLIM конзоли , които се водят CECH -4004 модел. Супер слим е конзолата с механичен капак за компакт диска, отваря се с ръка наляво и надясно !

Конзолите със ставащите DATA кодове, отдавна не са в продажба. Ако можеш да си намериш такава, можеш и да си я хакнеш. Иначе - не можеш да си я хакнеш дори и хардуерно за 130лв. Не подлежи на хакване просто.

Спрях да пиша по темата, защото не знам какво е това, което host-а е публикувал и дали не са намерили наскоро начин да се хакват и най-новите (Super Slim) конзоли. Преди не съществуваше такъв.

Не са намерили.
В момента SuperSlim се чивтосват с ODE устройство.

tomyeli, от хора като теб ми призлява. Правиш се на образован а всъщност и хабер си нямаш за какво иде реч.

И както написах по-горе съсвем спокойно. 

Иди в технополис и си купи конзола, и си я прави каквото искаш. 

Като не ти харесва цената, напусни обявата. 

Сигурен съм, че даже не се и интересуваш от закупуването на конзола, просто ти доставя удоволствие да акаш върху другите.

Profile Age: 34y.

Ясно ми е...

За тази тема имаше няколко рапорта, пуснати от продавача, но тъй като Profile Age-ът ми е доста над 34 и игровите конзоли не ме вълнуват, респ. не съм навътре в материята с хардуера им, оставих рапортите на колегите за решение. Те обаче не са го взели вече няколко дена, а в темата споровете продължават - нещо, което не е желателно да се прави в тема за продажба. Поради тази причина и заради това, че не знам кой крив и кой прав (дали може конзолата да се хаква софтуерно или не може), ще затворя темата, но ще я оставя в раздела за евентуална сверка, а продавачът нека си отвори нова тема, в която ще помоля да не започвате такива спорове, защото лично ще ги трия, а ако продължават - ще раздавам и наказателни точки. Ако все пак желаете да изясните казуса с хакването - нека някой да отвори нова тема в раздел "Хардуер", в която да се обяснявате и доказвате тезите си, а аз ще сложа линк към тази дискусия в новата му тема.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...