xxtm Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Продавам фотоапарат (30х ултра зум) Nikon Coolpix l820 на 2 месеца закупен на 25.10.2013г от Технополис град Пловдив с остатъчна Европейска гаранция от Никон 24месеца (22месеца). Фотоапарата е в перфектно състояние, без абсолютно никакви забележки, с протектор на диспеля от момента в който е закупен, на 1 500 кадъра. В цената добавян и следните неща:1. Зарядно SONY + 4бр. Зарядни батерии SONY 2500мhА - време на презареждане 7 часа, на този апарат комплекта батерии прави 700 снимки + снимки със светкавица! (зареждал съм ги два пъти)2. Карта с памет 8 GB Sandisk Class10 ULTRA - трансфер 30mb/s class 10 - (остатъчна гаранция 10 месеца към Технополис Пловдив)3. Статив Royal Tripod 11 - перфектен статив според мен, изключително лек, стабилен и удобен за работа. (с гаранция от 08.01.2014 към Технополис Пловдив (12месеца)) 4. Допълнителни зярядни 4бр. батерии 3000mhA + case към тях за съхранение Личните ми впечатления за фотоапарата са много положителни,и мога да говоря и пиша само суперлативи за модела Nikon Coоlpix l820 според мен е идеалния вариант за първи фотоапарат или за втори обектив. Много лесен за употреба със своите режими на работа и готови програми за снимане. Невероятни снимки и (3D снимки) (снимките прикачени към обявата са правени с него) 30кратното увеличение в комбинация със статива прави зашеметяващи снимки ,а и видео клиповете са в пълен HD формат със стерео звук на записа! Забележителна чувствителност към липсата на светлина при снимките от CMOS сензора. 16 мегапикселова детайлност която ще ви изненада приятно! Причината за продажбата е, че си закупих DSLR Никон, и евентуално с продажбата на този ще си купя обектив, тъй като този модел Nikon Coolpix l820 ме запали по фотографията! Цена: 340лв. Цената е без коментар За контакти: 0896 ... ... На PM или тук в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted February 1, 2014 Author Share Posted February 1, 2014 ПРОДАДЕН! Моля да затворите темата! Благодаря Ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.