Jump to content
BulForum.com

Xp Home Edition = minimalni iziskvaniq

Recommended Posts

Ще тръгне. Ще върви малко тромаво, но ще работи. То по важното е какви приложения ще пускасх на него. Ако са игри - трудна работа.

Имам Celeron na sme6nite 333Mhz, 128Ram i 16 Video. Ima li 6ans da mi trygne Xp Home Edition. Kazaha mi 4e moge :confused

На подобна машина(333/96МБ/4.3ГБ)бях инсталирал ХР home и си зареждаше учудващо бързо за мене обаче като се зареди и в task menagera процесора беше постоянно на 100% и като се опитах да пусна някаква програма ваобще не зацепваше(може би е трябвало да я чакам над десет минути)

Може би има някви настройки които да "олекотят" XP-то. Аз ти препоръчвам да намериш още малко рамец ако ти е възможно. И имай навпредвид че XP-то иска освен инсталацията и бая свободно място(ако се не лъжа май 2 ГБ му бяха официалните изисквания(не че и с по-малко няма да върви))

Абе не виждам какъв е проблема да пробваш пък ако не ти хареса как върви го махай

На подобна машина(333/96МБ/4.3ГБ)бях инсталирал ХР home и си зареждаше учудващо бързо за мене обаче като се зареди и в task menagera процесора беше постоянно на 100% и като се опитах да пусна някаква програма ваобще не зацепваше(може би е трябвало да я чакам над десет минути)

Може би има някви настройки които да "олекотят" XP-то. Аз ти препоръчвам да намериш още малко рамец ако ти е възможно. И имай навпредвид че XP-то иска освен инсталацията и бая свободно място(ако се не лъжа май 2 ГБ му бяха официалните изисквания(не че и с по-малко няма да върви))

Абе не виждам какъв е проблема да пробваш пък ако не ти хареса как върви го махай

Gospoda zashto si mislite che ima golqma razlika mejdu winXP i win98.

Zashtoto az gi instalirah na pentium1 na 233 mhz s 64 ram i ochudvashto za men winXP raboteshe po dobre!

pfuu na mene kato mi se beshe precakal win 98 na kompa i im kazah na teia ot firmata ot koiato si go kupih da mi slojat XP - az sam s 750 Mhz , 128 RAM , 16 MB VGA ........i oneia mi se obajdat i vikat che njamalo da tragne .... ima li neshto takova !?!?!?

pfuu na mene kato mi se beshe precakal win 98 na kompa i im kazah na teia ot firmata ot koiato si go kupih da mi slojat XP - az sam s 750 Mhz , 128 RAM , 16 MB VGA ........i oneia mi se obajdat i vikat che njamalo da tragne .... ima li neshto takova !?!?!?

Kaji koq e taq firma :)

Pyk i da znaesh mnogo te lyjat!

Dai edno am386DX 40-50Mhz s 64MB ram i 2GB disk da vidish che tam shte se instalira winXP.

Mi te ,shtoto az ne gi chatkam mnogo mnogo rabotite i do sega sam precakval windousa kam 5-6 pati ,vednaj mi biaha slojili XP i nego precakah i sled oshte 2 pati pak gi nakarah da mi slojat XP i nali ti razpraviam kvo mi kazaha - v Roldex beshe !

Ne che i Win 98 ne mi e udoben , prosto ostanah uchuden !

Mi te ,shtoto az ne gi chatkam mnogo mnogo rabotite i do sega sam precakval windousa kam 5-6 pati ,vednaj mi biaha slojili XP i nego precakah i sled oshte 2 pati pak gi nakarah da mi slojat XP i nali ti razpraviam kvo mi kazaha - v Roldex beshe !

Ne che i Win 98 ne mi e udoben , prosto ostanah uchuden !

i kolko pari ti vzimat za preinstalirane?

i kolko pari ti vzimat za preinstalirane?

Amiii ne moga da se setia tochno , no niakade ot poriadaka na 10 ili 20 leva

Следващия път като го прецакаш ми пускаш един PM и ми зимаш ена бира може и две че тва си е има няма 40-50 минути чакане

Тва е напълно сериозно

Следващия път като го прецакаш ми пускаш един PM и ми зимаш ена бира може и две че тва си е има няма 40-50 минути чакане

Тва е напълно сериозно

Ami maina kvo da ti kaja ,az sam na 13 i mnogo mnogo ne razbiram koga sam go precakal ili koga zapochva da se precakva ,po-skoro razbiram che e precakan kogato mi izpishe "inser CD" predi da mi loadva windowsa , ama ko moga shte ti pusna PM !

Shte mi badesh dosta polezen ako se naloji ! :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...