MJMITAKA Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Имам Celeron na sme6nite 333Mhz, 128Ram i 16 Video. Ima li 6ans da mi trygne Xp Home Edition. Kazaha mi 4e moge Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Ще тръгне. Ще върви малко тромаво, но ще работи. То по важното е какви приложения ще пускасх на него. Ако са игри - трудна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Да може. Виж тук в Optimize XP всички излишни сървиси, дето можеш да ги спреш. Има и други трикове описани. Задължително ползвай SP2, защото се оправя по добре със 128MB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Savsem spokoino mozesh da podkarash i Pro. Ste go chakash malko, a ma raboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 w staroto mi daskalo bqha takiwa 6taigi i bez problem raboteha s XP Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJMITAKA Posted August 13, 2004 Author Share Posted August 13, 2004 Kolko pamet 6te zaeme min instalaciq Link to comment Share on other sites More sharing options...
MJMITAKA Posted August 13, 2004 Author Share Posted August 13, 2004 Vpro4em polzvam kompa po4ti izcqlo za internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Kolko pamet 6te zaeme min instalaciq <{POST_SNAPBACK}> Az sam s XP Pro i s SP2 i sichko e 1.9GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 Имам Celeron na sme6nite 333Mhz, 128Ram i 16 Video. Ima li 6ans da mi trygne Xp Home Edition. Kazaha mi 4e moge <{POST_SNAPBACK}> На подобна машина(333/96МБ/4.3ГБ)бях инсталирал ХР home и си зареждаше учудващо бързо за мене обаче като се зареди и в task menagera процесора беше постоянно на 100% и като се опитах да пусна някаква програма ваобще не зацепваше(може би е трябвало да я чакам над десет минути) Може би има някви настройки които да "олекотят" XP-то. Аз ти препоръчвам да намериш още малко рамец ако ти е възможно. И имай навпредвид че XP-то иска освен инсталацията и бая свободно място(ако се не лъжа май 2 ГБ му бяха официалните изисквания(не че и с по-малко няма да върви)) Абе не виждам какъв е проблема да пробваш пък ако не ти хареса как върви го махай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted August 13, 2004 Share Posted August 13, 2004 На подобна машина(333/96МБ/4.3ГБ)бях инсталирал ХР home и си зареждаше учудващо бързо за мене обаче като се зареди и в task menagera процесора беше постоянно на 100% и като се опитах да пусна някаква програма ваобще не зацепваше(може би е трябвало да я чакам над десет минути)Може би има някви настройки които да "олекотят" XP-то. Аз ти препоръчвам да намериш още малко рамец ако ти е възможно. И имай навпредвид че XP-то иска освен инсталацията и бая свободно място(ако се не лъжа май 2 ГБ му бяха официалните изисквания(не че и с по-малко няма да върви)) Абе не виждам какъв е проблема да пробваш пък ако не ти хареса как върви го махай <{POST_SNAPBACK}> Gospoda zashto si mislite che ima golqma razlika mejdu winXP i win98. Zashtoto az gi instalirah na pentium1 na 233 mhz s 64 ram i ochudvashto za men winXP raboteshe po dobre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 pfuu na mene kato mi se beshe precakal win 98 na kompa i im kazah na teia ot firmata ot koiato si go kupih da mi slojat XP - az sam s 750 Mhz , 128 RAM , 16 MB VGA ........i oneia mi se obajdat i vikat che njamalo da tragne .... ima li neshto takova !?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 pfuu na mene kato mi se beshe precakal win 98 na kompa i im kazah na teia ot firmata ot koiato si go kupih da mi slojat XP - az sam s 750 Mhz , 128 RAM , 16 MB VGA ........i oneia mi se obajdat i vikat che njamalo da tragne .... ima li neshto takova !?!?!? <{POST_SNAPBACK}> Kaji koq e taq firma Pyk i da znaesh mnogo te lyjat! Dai edno am386DX 40-50Mhz s 64MB ram i 2GB disk da vidish che tam shte se instalira winXP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Mi te ,shtoto az ne gi chatkam mnogo mnogo rabotite i do sega sam precakval windousa kam 5-6 pati ,vednaj mi biaha slojili XP i nego precakah i sled oshte 2 pati pak gi nakarah da mi slojat XP i nali ti razpraviam kvo mi kazaha - v Roldex beshe ! Ne che i Win 98 ne mi e udoben , prosto ostanah uchuden ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 Mi te ,shtoto az ne gi chatkam mnogo mnogo rabotite i do sega sam precakval windousa kam 5-6 pati ,vednaj mi biaha slojili XP i nego precakah i sled oshte 2 pati pak gi nakarah da mi slojat XP i nali ti razpraviam kvo mi kazaha - v Roldex beshe ! Ne che i Win 98 ne mi e udoben , prosto ostanah uchuden ! <{POST_SNAPBACK}> i kolko pari ti vzimat za preinstalirane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 i kolko pari ti vzimat za preinstalirane? <{POST_SNAPBACK}> Amiii ne moga da se setia tochno , no niakade ot poriadaka na 10 ili 20 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Amiii ne moga da se setia tochno , no niakade ot poriadaka na 10 ili 20 leva <{POST_SNAPBACK}> pone zatova ne te reketirat mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 Следващия път като го прецакаш ми пускаш един PM и ми зимаш ена бира може и две че тва си е има няма 40-50 минути чакане Тва е напълно сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
4 MOTION Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Следващия път като го прецакаш ми пускаш един PM и ми зимаш ена бира може и две че тва си е има няма 40-50 минути чакане Тва е напълно сериозно <{POST_SNAPBACK}> Ami maina kvo da ti kaja ,az sam na 13 i mnogo mnogo ne razbiram koga sam go precakal ili koga zapochva da se precakva ,po-skoro razbiram che e precakan kogato mi izpishe "inser CD" predi da mi loadva windowsa , ama ko moga shte ti pusna PM ! Shte mi badesh dosta polezen ako se naloji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.