samkijot Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 въпросния геймпад започна да се "разкача" и свързва най-произволно. прави ми впечатление, че дори леко да го мръдна и изключва. възможно ли е проблема да е в кабела, тъй като през повечето време когато не го ползвам, омотавам жицата около него и стои така намотан ... това ми се е случвало и на друг logitech gamepad - dual action, на който се опитах да сменя usb кабела, тъй като си мислех, че проблема е в него, но след като го смених джойстикът буквално умря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 28, 2014 Share Posted January 28, 2014 Към какво го връзваш - директно към компютъра или през някакъв UBS hub? На мен примерно през подобен хъб ми прави парчета самия хъб. Но ако е директно към компютъра може и от кабела да е - в частта където влиза в геймпад-а. Пробвай ако само там го пипнеш дали ще се разкачи. Може при навиването там да е прекъснало нещо, понеже постоянно е ставало прегъване Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 28, 2014 Author Share Posted January 28, 2014 не съм през хъб, директно към usb-то на компа е закачен. прекъсването го прави постоянно и не бих казал, че е само като мърдам джойстика, но предимно тогава почва да разкача/прикача като луд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 29, 2014 Share Posted January 29, 2014 Аз бих сменил кабела с нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.