osvaldo Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Здравейте,търся евтина видео карта за едно старо ПЦ, което искам да вържа към един стар модел телевизор дето има само композитен S-Video вход. Идеята е плейване на филми на ТВ-то.Предпочитам карти на ATI. Картата трябва да е за PCI-E 16x слот и задължително да има S-Video/TV-Out изход (който ако не е композитен то поне да има възможност с наличен преходник да стане такъв). Бюджета ми е около 20-на лева (с доставката). С предимство са моделите с пасивно охлаждане.Намирам се в София и предпочитам нещо локално за да имам възможност да тествам или видя на място че картата работи.Тел. за оферти: 886 680428 или ми пишете на лично съобщение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osvaldo Posted January 29, 2014 Author Share Posted January 29, 2014 Намерих си карта. Обявата да се счита за затворена.П.П. Евентуално проявявам интерес към ATI HD 3450 или ATI HD 4350 с пасивно охлаждане и S-Video изход. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.