Jump to content
BulForum.com

Продавам супер бърз, малък, лек, лап топ, Lenovo Thinkpad X201 Core i5

Recommended Posts

Здравейте, продавам този  бърз и здрав лап топ защото  спечелих два лап топа lenovo от Англия, този е по мъничкия, аз реших да задържа по големия, понеже правя филми.. Лап топа е от Англия и е в много добро състояния, запазен е... като нов. На снимките виждате че батерията му показва над 6 часа, което означава, че е като нова.  Бях се допитал до професионалисти, кой е най здравия и качествен лап топ днешно време и ме посъветваха, че  Lenovo са едни от най-здравите и качествени марки, това е IBM.  Мен ме радва това, че пантите на екрана са много здрави, за разлика от тези на  Dell-овете които до сега съм имал. Цената на това чудо в магазина е над 1800лв. Тази машина е за такива като мен, които мислят ,че е по разумно да си купят  използван лап топ, които е 2-3 пъти по евтин от същия, който се продава в магазина. Само дето в магазина ще платите над 1000лв за опаковката и касовата бележка :).
Няма нужда да правя реклама на марката и модела, всеки може в интернет да провери и да се убеди в качеството на Lenovo.

Процесор: Intel Core i5-540M (2.53GHz, 3MB Cache)
Видео карта: Intel HD Graphics - 64 MB + споделена памет до 1632MB
Памет: 4 GB DDR3 1066 MHz
Твърд диск: 500 GB SATA !
Дисплей: 12, 1" (30. 73cm) WXGA (1280x800) с LED подсветка
Камера: 2 MPx уеб-камера с микрофон
LAN: 10/100/1000 Mbps
Безжичен LAN: Wi-Fi 802. 11 a/g/n
Слотове за разширения: ExpressCard/ 54 слот
Интерфейси: RJ-45 (вход за LAN кабел), VGA порт за външен монитор, Вход за микрофон, 3 x USB 2. 0, Аудио изход за слушалки
Четец за карти: 5-in-1 card reader
Екстри: Bluetooth
Операционна система: Windows 7
Тегло: 1. 45 кг
Цвят: Черен
 за да ви изпратя снимки моля пишете ми понеже не ми разрешава да ги кача тук
Ето все пак линк към снимките http://prodavalnik.com/photos/ad/40488027/2/ http://prodavalnik.com/photos/ad/40488027/1/
тел за контакт 0885458589

За снимките - тук има указание как да ги качваш. Освен това е хубаво да напишеш цената от продавалника (по възможност я загръгли в някоя посока) в самата тема, тъй като това е изискване на точка 2 от правилата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...