ElColombiano Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 Дъно: Asrock AliveNF6G-VSTA - http://www.asrock.com/mb/nvidia/alivenf6g-vsta/ Процесор: AMD Athlon 64 X2 5000+ @ 2.6GHz Вървят комплект, заедно с масивен охладител на ASUS. В перфектно състояние, работят без забележка. Пращам с Еконт за сметка на купувача с опция за тест! НЕ СЪМ ОТ ПЛОВДИВ! Цена: 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2014 Share Posted January 22, 2014 взимам го, дал съм координати на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alienpro Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Ако kaponete се откаже, аз ще ги прибера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 към колегата,който ми продаде комплекта:понеже не си вдига телефона и не отговаря на лични: Дъното ти не работи, проца на други дъна вдига за нула време високи градуси и изключва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Изпратено Днес, 11:16 ами точно защото и на мен това ми е занаята, и съм продавал супер много неща в този форум, никога не е имало проблем. но щом така си решил, прати ми ги нещата за твоя сметка обаче ще ти върна парите, защото съм обеден, че работят. ако можеш ги прати днес още да може утре да са тук, защото в понеделник заминавам извън страната и няма да мога да ги взема, идвам си след 1 седмица. ако ги пратиш днес, утре ще ги взема и в понделник ще си прибереш парите Това е отговора на колегата. Малко си е изнудване да е за моя сметка,но все пак ще му го върна, Дано си го вземе обратно. Колегите с които съм работил ме познават като коректен и почтен човек,не ми е в стила и ума да говоря неистини. Изпратено Днес, 10:59 Не е възможно да не работи дъното, при положение че до преди два дни беше на работещ компютър. Пробвай с друга памет, или да ресетнеш БИОС, махни му батерията за 5 минути, а за процесора не знам как така 100 градуса вдига? сложи ли му термо паста? Не вдигам защото телефона ми е на ремонт в момента. За дъното съм на 1000% сигурен, че работи, пробвай няколко варианта преди да се откажеш, но ако искаш може да ми върнеш нещата аз ще ти върна парите Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Директен БАН!!! Подобни потребители с подобно отношение , просто нямат място в форума!!! Всеки от старите форумджии знае що за човек е Колегата Kaponete и спокоино може да се вярва на думите му . Дано се вземат мерки по въпроса по скоро! Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 Съжалявам,че превърнахме темата в битпазар,и поствам за последно: Ако утре колегата не си вземе дъното и процесора ,съм готов да го пренасоча за моя сметка на друг колега от форума ,като подарък. Все пак при появил се проблем,извинения,че телефона е на ремонт и затова не се обажда са детински. В 21-век ,не вярвам човек да е само с един апарат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 ...и най-малкото в момента със сигурност чете форума. Няма да затварям засега темата, ако пожелае да напише нещо и той в нея, но препоръката ми е да продължите в темата за коментиране проблемите в раздела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2014 Share Posted January 24, 2014 към колегата,който ми продаде комплекта:понеже не си вдига телефона и не отговаря на лични: Дъното ти не работи, проца на други дъна вдига за нула време високи градуси и изключва. Нищо лично към продавача,даже ще се радвам ако при него дъното и проца заработят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElColombiano Posted January 24, 2014 Author Share Posted January 24, 2014 Не знам защо се занимавате с глупости, казал съм на колегата, че ще му върна парите, защото съм коректен и след като не иска компонентите аз ще си ги прибера. Но съм обеден, че работят, тъй като съм ги тествал лично преди да ги пратя. Продал съм доста неща в този форум до сега не съм имал проблем или оплакване от никой. Тъй като компонентите са пратени с куриер съм склонен да повярвам, че евентуално при транспорта може да се е случило нещо (няма да е прецедент) за това съм поел ангажимента утре да ида до Еконт да си взема нещата и да върна парите. Колкото до това, че не си вдигам телефона (който наистина имаше проблем, но вече е отстранен) мисля, че не съм длъжен да отговарям на всяко повикване по всяко време или греша? Не е като да не съм отговорил на ЛС веднага след като ми е писал колегата, и съм му заявил, че ще му върна парите още утре щом не е доволен от стоката. Така, че общо взето не виждам смисъл от писаното по-горе. Поздрави на всички и лека вечер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.