mrdds Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Продавам чисто нов поликарбонат,прозрачен, фолиран 6мм. Трябваше ми малко парче,но никъде не можах да намеря малък размер и затова взех минималния ,който продават по магазините-метър на два. Остатъка го продавам за 20лв. ако на някой му свърши работа да не купува като мен 2 кв.м 0889 26 59 90 Пловдив Edit: maistor така и не се обади За сега е запазен за popodopolu,който ми писа ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Имам интерес....утре искам да го видя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 Всички с интерес така и не го взеха . Намалям цената на 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted January 27, 2014 Share Posted January 27, 2014 Я покажи какво си спретнал ти с твоята част от поликарбоната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted January 27, 2014 Author Share Posted January 27, 2014 Нищо особено-просто затворих видимостта на съседната тераса към моята част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.