MBlaST Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Търся студено катодна флуоресцентна лампа (CCFL) за подсветка на 15.4" матрица на лаптоп. Размерите на лампата са 336 мм дължина и диаметър - 2 мм. Принципно ме интересува нова лампа, но ако няма предложения за нова може да предлагате и свалени работещи или направо счупени матрици, от които да си я сваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Имам една пукната, но работеща 15.4" матрица от лаптоп ASUS X51L, нямам представа дали ще ти свърши работа, но ако пасва, към края на януари се прибирам в Пловдив и ще ти я дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted January 19, 2014 Author Share Posted January 19, 2014 Принципно и това е вариант. Ако не се намери нещо по-скоро, пиши ми като се прибереш . Предварително ти благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 http://www.k99bg.com/Default.asp?Operation=2&Art_ID=LAMP%20CCFL%20L=335MM%20D=2.00MM Не е евтино, с доставката още повече. Но ако си на зор.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 Весо кажи на Стефан да мине да пратя една матрица счупена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBlaST Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 Ключ! Нено, много ти благодаря за матрицата. Свърши ми работа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.