hostlord Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Телефона работи отлично без грам грешка нито от към софтуер нито от към хардуер. Само прави някакви проблеми от USB/Зареждащата букса ту се зарежда ту не. До колкото разбрах буксата нещо е разпоена вътре ремонта струва 5-10 лева. Но просто вече не ми се занимава с него и не го ползвам. Работи със мтел,виваком,глобул. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ОПЦИЯ ТЕСТ И ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ДА ПЛАТИШ. ЦЕНА : 35 ЛЕВА ! СПЕШНО СНИМКИ : Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Позволявам си да коментирам, защото обявата е на 1-ва позиция и е НЕТОЧНА... Подобен ремонт струва между 25 и 30 лева, и то АКО не се е вдигнала писта... Твърдя горното от личен опит и обикаляне из сервизите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostlord Posted January 16, 2014 Author Share Posted January 16, 2014 не знам къде струва 25-30 лева тук питах и е 5-10 лева да се запой платката .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Във 3 от сервизите на бул. Руски... Цената навсякъде е 25-30 лева. Не знам къде е твоето тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hostlord Posted January 16, 2014 Author Share Posted January 16, 2014 Бургас.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.