w00x Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Колкото iPhone 7 Plus е на размер. С тая разлика, че Xiaomi-то е със 6.4 инча екран, а iPhone-а е с 5.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 От 3 месеца съм съм с Nexus 6 by Motorola.Като размери този китайски апарат е близо до него.Въпреки габаритите си не усещам някакъв дискомфорт взимайки пред вид експириънса,който ми носи Но съм адски навит да си взема някое "китайче" с две сим карти и близка големина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Аз си поръчах моя телефон преди почти 2 години от Honorbuy от европейски склад. Дойде за 3 дена с DHL Чефо тоя е по-добре от Oneplus 3t http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_2-8014.php Ама е и по-голям. Топ варианта на това е 765 долара. Аз разбирам да е до 200, колкото взех моя - ок. Ама за 765 ще ме извиняват. Моя Най-накрая се развали. Нещо губи нет. Ще го блъсна и ако не се оправи ще търся друг боклук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Няма да се оправи. Защо реши, че е телефона проблема?Какъв нет губи? Безжичен или от оператора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Няма да се оправи. Защо реши, че е телефона проблема? Какъв нет губи? Безжичен или от оператора? Мобилния нет губи. Като цяло губи всичко за секунда, после се свързва, но нямам мобилен нет. Той я дойде, я не. Тия цикъл се повтаря доста често за 1 мин. Сложих картата в някъв Самсунг в магазина. Не загуби нет. Та от там съдя, че е телефона. Парадокса е, че преди 2 часа работих и нямах проблем. Прибрах се и пак почна. Ще търся някви варианти. Нещо да споделиш по въпроса?(помня някакви ЛГ-та предлагаше) Щях да взимам "върни аполо" обаче няма 4г в САЩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Ами, не знам къде може да е проблема, че да губи само интернет. Пробвай да го ресетнеш. Ако имаше хардуерен проблем, би трябвало цялата мрежа да изчезва, а не само интернета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Ами, не знам къде може да е проблема, че да губи само интернет. Пробвай да го ресетнеш. Ако имаше хардуерен проблем, би трябвало цялата мрежа да изчезва, а не само интернета. Доста често губи всичко. Но това продължава за 2 секунди и след това се опитва да се свърже с мрежата. Намира мобилна мрежа, но не винаги намира мобилен нет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Redmi-Note-4-5-5-3GB-64GB-Deca-Core-Android-Dual-SIM-Smartphone-/272485422203?var=&hash=item3f7165947b:m:mnjS-PZWTvv17qjKX23Bbcg eто го. Батко ви май намери другия китайчуга. Даже мисля да пусна моя да се продава за 30, 40 долара Така като гледам трябва да си е бая по-добър от моя, че май и от one plus3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Тц.Баш от One+3 не е по-добър.Процесора е по-слаб-Медиатек срещу Снапдрагон 821 на Куалком,а и ще имаш ядове на дневна светлина: The high reflectivity of the screen prevents it from being very legible under bright sunlight. It scores a bit lower than even the Redmi Note 3, despite being slightly brighter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 От днес съм с Xiaomi Redmi Note 3 Pro, като цяло съм очарован от тоя китаец за цената му. Исках 4-ката със Снапдрагон 625 ама трябваше да почакам няколко месеца, а от Китай не ми се взимаше. Отделно, че четох и в някакви ревюта, че като цяло не е много по-добър от 3-ката, а 4 с МТК го прескочих като малка гара. Не мерси. Малко ми е терсене, че от 6" минах на 5.5" ама ще го преживея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Доволно е телефончето, ще ти хареса. Камера, памет, дисплей и... батерия!!! Ако ти трябват кейсчета, свиркай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 625 е по-бавен от 650 с какъвто е твоя. Само по енегопотребление бие 625-цата(видеото и е Адрено 506 в сравнение с 510 при 650) Аз имам Redmi 4 Prime, че филиите над 5" не са ми по вкуса. Работи учудващо добре за 350 левова китайска пръчка Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Доволно е телефончето, ще ти хареса. Камера, памет, дисплей и... батерия!!! Ако ти трябват кейсчета, свиркай. Определено ми харесва, а и лети като цяло. Има някой неща, които са по-различни от стария, но ще му свикна. Кейс имам, ама ако можеш да ми помогнеш с едно стъкло за дисплея, цена нямаш. За 2 и 4 има навсякъде, ама 3-ката е много търсен явно. 625 е по-бавен от 650 с какъвто е твоя. Само по енегопотребление бие 625-цата(видеото и е Адрено 506 в сравнение с 510 при 650) Аз имам Redmi 4 Prime, че филиите над 5" не са ми по вкуса. Работи учудващо добре за 350 левова китайска пръчка Да и това го четох, в разни ревюта. Само не мога да разбера, защо по бенчмаркове MTK Helio X20, излиза супер як, а на клип AnTuTu се вижда как сече като за световно, зарежда бавно приложения и т.н. и пак вади много точки.... Прайм-а и аз го гледах, ама аз пък съм точно обратно на теб. Бях с 6" и няма как сега да мина на 5", даже сега 5.5" още ми седи малък. Аз се бях загледал в MiMax ама ми излизаше от бюджета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Да и това го четох, в разни ревюта. Само не мога да разбера, защо по бенчмаркове MTK Helio X20, излиза супер як, а на клип AnTuTu се вижда как сече като за световно, зарежда бавно приложения и т.н. и пак вади много точки.... Защото бенчмарковете засичат съвсем различни неща. Графичните процесори на тия Медиатеци изобщо не могат да се мерят със Снапдрагон-ите и Mali-тата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Бях с 6" и няма как сега да мина на 5", даже сега 5.5" още ми седи малък. Аз се бях загледал в MiMax ама ми излизаше от бюджета. Хесус Аз бях с 5.5 и ми беше голям. Сега съм с едно Редми 4 Прайм 5-ка и е доста добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Защото бенчмарковете засичат съвсем различни неща. Графичните процесори на тия Медиатеци изобщо не могат да се мерят със Снапдрагон-ите и Mali-тата Adreno-тата. Mali-тата са при Медиатеците. Сега чекаме глобал МУИ(х♚й ) 8.2 за нашите китайски пръчки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Mali-тата са при Медиатеците. Сега чекаме глобал МУИ(х♚й ) 8.2 за нашите китайски пръчки. Позовавах се на една статия, която четох преди време, в която пишеше, че МедиаТек започват да правят хубави чипове за ежедневна работа, но като се стигне до 3Д-то са класи назад от Снапдрагон-а. Мали имах предвид, но не знаех, че и МедиаТек ги използват. Визирах Exynos-а на Самсунг, но явно и те използват Мали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Имах RMN3 Pro, сега съм с Redmi Pro с Медиатек. И двата са бетон. И двата имат плюсове и минуси. При RMN3 Pro - камерата е по-добра. Медиатека е по-бърз. Ето шот от Antutu Жоро, имам но не са закалени. Мисля, че са 2 или 3. Ще ги видя и ще пиша лично да се видим и да ги вземеш. Пак ти казвам, телефончето е перфектно. Отключи го, сложи му мултиром и пей сърце. Аз си ги виках от Китай, до един запечатани, аз си ги отварях, отключвах и инсталирах - просто бие доста по-скъпи телефони и не ме яд като го изпусна. Изработката е прецизна, дисплеите са добри, батерията е доста здрава, за разлика от прехвалените марки. Моите всичките карат по два дни, с яко ръчкане, постоянен нет - без значение wi-fi или 4G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Я кажете от къде е най-оферта да се купи Mi5s? И има ли смисъл да купувам такъв телефон като го ползвам само за разговори, интернет и снимане от време на време. Редми Про също е вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Я кажете от къде е най-оферта да се купи Mi5s? И има ли смисъл да купувам такъв телефон като го ползвам само за разговори, интернет и снимане от време на време. Редми Про също е вариант. Какво означава "има ли смисъл да купувам такъв телефон"? Те всички ги ползват за разговори, интернет и снимане от време на време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 След кратка справка с чичо гошо - най-евтино в известните китайски магазини е в aliexpress - 295 долара, след това в доброточукане (banggood) 310. За мен по-добрата оферта е redmi4 prime. Говоря цена/качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hop Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 След кратка справка с чичо гошо - най-евтино в известните китайски магазини ... Нека почакаме Мидекс да те опровергае... Не че нещо, но следая темата с интерес. Наскоро взех едно МТК Редми Ноут 4 за жена ми и ми направи приятно впечатление за няколкото дни, през които си поихграх с него. Та съм се запътил и аз в тази посока... по-скоро поглеждам към Mi5s+... Единствено ме притесняват възможните проблеми със сигурноста - не че ще прихване някой бацил а по-скоро, че събирането и тракването на всякаква информация си е национална политика на Китай, та това МИУИ кой го знае на кого и какво рапортува. Та от тая гледна точка пароли, интернет банкиране, пейпал, ибей профили ... до колко са лични и защитени е божа работа ако се държат на телефона. То не че и Самсунг/ЛГ/Сони.. не събират какво ли не инфо... Сещам се за скандала със смарт телевизорите на ЛГ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Нека почакаме Мидекс да те опровергае... Е...то винаги може да се намери някъде с някой и друг долар по-малко, ама има ли смисъл - някои са съмнителни, други не доставят до BG...Тук да речем ми се вижда сравнително надеждно и е с включена доставка. ...най-евтино в известните китайски магазини е в ... Съвет: Изключи от паричния си китайски речник превъзходната степен "най-", защото по дефолт е запазена за мене, а за тебе като обучаващ се новобранец на този етап ти се полага само сравнителната "по-". Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Я кажете от къде е най-оферта да се купи Mi5s? https://www.eglobalcentral.co.uk/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 13, 2017 Share Posted April 13, 2017 Взех на жената Asus ZenFone 3 Laser за смешната цена от $150 (отключен, с две сим карти и 32GB). Тва баси и якия телефон - пълен е с глезотии, включително и сензор за пръстови отпечатъци отзад под камерата (удобно се активира с показалеца при държане с една ръка). Процесора е слабичък, но всичко останало е ток и жици, особено пък за жената направо върховен телефон - мазен и тънък алуминиев корпус, изключително лек и със сериозна батерия от 3000 mAh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.