DON_CHEFO Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Има ли китайчуга по-добра от one plus 3t за под 440 долара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 Зависи от предпочитанията на човек,за малко по-изгоден може да се приеме ZTE Axon 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbalan Posted November 30, 2016 Share Posted November 30, 2016 За 250 доларес взимаш 4GB RAM 64GB RОM 5.5" екран с 2К резолюция 2560 x 1440 10-ядрен 64-битов Helio X25 21+8МП камери, запис на 4К видео 3180 mAh батери Android 6.0 Marshmallow подарък очила за виртуална реалност Марката е Vernee Apollo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 @samkijot, вече почти всички - с леки разлики в цените, в зависимост дали го взимаш от склад в HK, CN или UK. аз поръчвам предимно от aliexpress ... сега разгледах другите, но като цяло много ограничен избор в EU складовете на дргуите сайтове. телефони почти няма, а ако има някакви, те не саxiaomi-та и meizu-та или някоя от по-разпознаваемите марки. някой поръчвал ли е от honorbuy.com? Xiaomi Redmi 3S или Mi 4c? кой от двата е по-удачен избор за възрастен човек(да звъни силно) или няма чак такова голямо значение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 Аз си поръчах моя телефон преди почти 2 години от Honorbuy от европейски склад. Дойде за 3 дена с DHL Чефо тоя е по-добре от Oneplus 3t http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_note_2-8014.php Ама е и по-голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 5, 2016 Share Posted December 5, 2016 мда, ама с DHL идва за +34$ отгоре ... когато устройството струва 300$, иде-дойде да дадеш толкова за доставка, ама кат' струва 110-120$, тва ти е 1/4 от цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Само да вметна, че от няколко месеца забелязвам как цените на топ моделите на Xiaomi вече стабилно гонят тия на Самсунг и Епъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Само да вметна, че от няколко месеца забелязвам как цените на топ моделите на Xiaomi вече стабилно гонят тия на Самсунг и Епъл... ? mi5 е 225 долара, 5s е 280. Може ли линк към модели за 1200 лева... http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi5-5_15-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1038074.html?rmmds=search http://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-5s-Mi5s-5_15-inch-Fingerprint-3GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-821-Quad-Core-4G-Smartphone-p-1091260.html?rmmds=search Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Моля хора, дето пазаруват от един единствен сайт за рециклирани телефони да не се обаждат. ... Ето ти и за 1500....може да си го купиш и рециклиран от твоя сайт, ама сега знам, че ще почнеш да ми се оправдаваш, че ти е много голям.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Пфф, този съм го пропуснал. Да, онеправдано скъп е. И наистина е много голям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Знаех си. Сега...вярно че тоя по мяза на фаблет, но в случая си говорим за цените по принцип... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Няма такова нещо като "много голям" телефон - тва са балъшки приказки на лаЙкове.А тоя сайт bang good моменталически ми напомня за gang bang. И явно си е good gang bang... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Знаех си. Сега...вярно че тоя по мяза на фаблет, но в случая си говорим за цените по принцип... Да де, ама тоя дето го показваш изобщо не е в същата категория. Тоя телефон си е доказване на една идея и възможност. Супер чуплив е, а и е в някакви ограничени бройки. Телефона, които а аналог на Самсунг С7 е Xiaomi Mi5, а неговата цена е само $225. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Не се хващай за сламката - струва ли 1500 лева? Струва - това имах предвид и изобщо не ме касае защо е с такава цена след като не е Sony, HTC, Samsung, а е Xiaomi. Все едно GreatWall да тръгне да се "самодоказва" с модел на цената на Ферари...просто някакси не се връзва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Само да вметна, че от няколко месеца забелязвам как цените на топ моделите на Xiaomi вече стабилно гонят тия на Самсунг и Епъл... Не се хващай за сламката - струва ли 1500 лева? Струва - това имах предвид и изобщо не ме касае защо е с такава цена след като не е Sony, HTC, Samsung, а е Xiaomi. Все едно GreatWall да тръгне да се "самодоказва" с модел на цената на Ферари...просто някакси не се връзва. Добре де. Да приемем, че тоя концептуален модел е топ модел на Xiaomi. Кой е другия или другите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Ангеле, не ми губи времето, плийз - като изключим един фаблет, дето ползвам основно за мобилен телевизор, все още си карам с глупав телефон. Концептуалните модели обикновено са в силно ограничени бройки, а понякога дори и в само една, а този вече се продава свободно на пазара, вкл. и в България, където даже гони 1600+ лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Ангеле, не ми губи времето, плийз - като изключим един фаблет, дето ползвам основно за мобилен телевизор, все още си карам с глупав телефон. Концептуалните модели обикновено са в силно ограничени бройки, а понякога дори и в само една, а този вече се продава свободно на пазара, вкл. и в България, където даже гони 1600+ лева. Този също е в ограничени бройки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 В какъв тираж? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 10 000бр на месец. Значи от Ноември до сега ~ 30 000бр.На всичкото отгоре се предлага само в Китай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 ...вече се продава свободно на пазара, вкл. и в България, където даже гони 1600+ лева. ...и при тия месечни бройки хич не е концепт, а и не възнамеряват да го спират в скоро време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 ...и при тия месечни бройки хич не е концепт. Те може и в Уганда да го продават, но не е официален внос. Ходи му оправяй гаранцията на тоя телефон после... 30 000 бройки за мобилен телефон в днешно си е доста концепт мен ако питаш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 30 000 бройки...засега, до месец януари 2017...40 000 до февруари и т.н.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Еми да, но не се и знае кога ще спрат производството изцяло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 ОК, би ме - нека си последен. ...макар и с "не се знае". Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 С тоя Mi Max може да си чистиш спокойно терасата от сняг Ебаси лопатата. Тва няма носене в джоба... Ама всеки има различен вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.