kotora Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 от TopOne(Aliexpress) с доставка през DHL към 20-30$ идват без митница за 3-4 дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Айде, айде, не се прави на интересен - цената му била неоправдано висока...признай си, че просто си скръндза. А иначе по второто оцветено - за 55 долара...толкова. Ето ти друг с подобен дизайн (безрамков), с доста по-добра камера и пак няколко пъти по-евтин от цената на тия телефони, дето ги бистрим тука. Предлагам обаче да спрем да бистрим китайската политика точно в тази тема, защото я разводняваме. Изобщо не е безрамков тоя. Съвсем нормален си е. Виж долу клипчето, в което един човек го държи. Различен е от това на снимките. А дизайна му е 1:1 с този на iPhone 6/6S Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Еми всички...гнусмас, айдъска, сони-мони, и т.н....Или ги сглобяват в Тайван, Камбоджа, Индия, Виетнам...то все си е Китай това...процесори, платки, рам и т.н. не се ли произвеждат в Чайна? И не се ли опаковат и доокомплектоват пак там? Има значение кой прави дизайна, кой прави сглобката, кой контролира качеството и т.н. Без значение, че всичко се прави в Китай. Това не означава, че частите им са еднакви или са сложени по един и същи начин. Това не означава и че марковите телефони са много по-добри от другите, но ако нещо се случи се вдига много повече шим, отколкото ако нещо се случи с безименен китайски телефон без никакво бъдеще относно софтуерните ъпдейти. А и китайския телефон го виждаш чак като дойде. За по-известните има толкова много ревюта и мнения, че направо все едно си си го държал в ръцете. Ако събереш 100 китайски телефона и имаме време да ги разгледаме обстойно, най-вероятно ще има читави, но до тогава, аз биг се доверил единствено на Xiaomi и Meizu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Съгласен, въпрос на реклама и маркетинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 кои бяха сайтовете с китайски джаджи, които имат складове в Европа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 харесах си два модела на Teclast - http://www.tinydeal.com/teclast-x98-plus-ii-97-android-51-z8300-2gb-32gb-tablet-pc-w-hdmi-p-160924.html - X98 Plus II http://www.tinydeal.com/teclast-tbook-10-101-win10-dual-os-z8300-4gb-64gb-tablet-pc-w-hdmi-p-161026.html - Tbook 10 ... вторият ме привлича не толкова с повечето RAM и по-големия ROM, а с това че като му се вземе оригиналната клавиатура, става кат малък лаптоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 ....като му се вземе оригиналната клавиатура, става кат малък лаптоп Понеже и аз имам Teclast, да ти кажа, че даже и да не му вземеш оригиналната, а някаква друга - пак ще си работи като малък лаптоп...аз поне моя си го ползвам по същия начин с един комбиниран калъф & поставка & клавиатура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 ....като му се вземе оригиналната клавиатура, става кат малък лаптоп Понеже и аз имам Teclast, да ти кажа, че даже и да не му вземеш оригиналната, а някаква друга - пак ще си работи като малък лаптоп...аз поне моя си го ползвам по същия начин с един комбиниран калъф & поставка & клавиатура. Какъв модел е твоя? Turn off this option! iPhone Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 Малкия - X70R с интелския процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 24, 2016 Share Posted September 24, 2016 поръчах X98 Plus II ... дано да е по-добре от nexus-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 А и китайския телефон го виждаш чак като дойде. За по-известните има толкова много ревюта и мнения, че направо все едно си си го държал в ръцете. Ако събереш 100 китайски телефона и имаме време да ги разгледаме обстойно, най-вероятно ще има читави, но до тогава, аз биг се доверил единствено на Xiaomi и Meizu. Xiaomi и Meizu -и пак е несигурно.Напоследък предпочитанията ми са към Huawei - дори към скъпия понеже го водят върхов модел P9.Но пък гаранцията е бетон- 3 годишна. ...Това е и първия модел на компанията, който ще се предлага в България с VIP поддръжка - 3-годишна гаранция, 3-месечна гаранция на дисплея и 3-месечен срок, в който при проблеми телефонът може да се замени с нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Няколко дни хвалех моята бракма MI3 колко е здрава и след хилядите падания и снощи я изпуснах и си счупих дисплея... Някой има ли представа къде в България могат да ми го оправят и горе-долу колко пари ще е???! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Няколко дни хвалех моята бракма MI3 колко е здрава и след хилядите падания и снощи я изпуснах и си счупих дисплея... Някой има ли представа къде в България могат да ми го оправят и горе-долу колко пари ще е???! около 30$ е частта - LCD+digitizer ... за работа вече не знам колко ще ти вземат, но като го гледам е елементарен за смяна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Xiaomi и Meizu -и пак е несигурно.Напоследък предпочитанията ми са към Huawei - дори към скъпия понеже го водят върхов модел P9.Но пък гаранцията е бетон- 3 годишна. Huawei е далеч от китайските брандове, които обсъждаме тук. Все пак са произвели Нексус телефон вече. П9 има един колега и изглежда супер. Бих го препоръчал на всеки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 около 30$ е частта - LCD+digitizer ... за работа вече не знам колко ще ти вземат, но като го гледам е елементарен за смяна. А имаш ли представа къде в Пловдив могат да го сменят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 26, 2016 Share Posted September 26, 2016 А имаш ли представа къде в Пловдив могат да го сменят? предполагам, че навсякъде ще ти го сменят ... но ако разгледаш 2-3 клипчета в youtube, съм сигурен, че ще се престрашиш и ти да го направиш. тъча и дисплея си вървят заедно с рамката, така че не се налага използването на станция за горещ въздух, така че само разглобяваш и сменяш частта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 4, 2016 Share Posted October 4, 2016 Няколко дни хвалех моята бракма MI3 колко е здрава и след хилядите падания и снощи я изпуснах и си счупих дисплея... Някой има ли представа къде в България могат да ми го оправят и горе-долу колко пари ще е???! http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?gid=95 От тука дисплей и след тва някъде из Пловдив да ти го сменят Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 http://www.dragon-tt.com/Products.aspx?gid=95 От тука дисплей и след тва някъде из Пловдив да ти го сменят А това някакъв официален сайт ли е и задължително от там ли, защото тук е почти наполовина цената?Цък цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Не е официален, просто е проверен, не от мен а от някви типчета от Androidbg. Съмнява ме да има ментета екрани. Поръчвай най-евтиното пък кото излезне Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Не е официален, просто е проверен, не от мен а от някви типчета от Androidbg. Съмнява ме да има ментета екрани. Поръчвай най-евтиното пък кото излезне То аз си взех S7 вече, ама ще го оправя и този да стои за резервен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 То аз си взех S7 вече, ама ще го оправя и този да стои за резервен Само гледай да не го натискаш и огъваш много, че допреди малко разглеждах клиповете дето се самоподпалва при различни обстоятелства. Всъщност като изключим интервенциите върху Li-ion-ната батерия (което важи за всяка една такава батерия и всеки производител), имало е случаи да се пали и когато е оставен да се зарежда, така че му хвърляй по един поглед. Може и да звуча като параноик, но определено нещо не е догледано с батерията в новия модел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Само гледай да не го натискаш и огъваш много, че допреди малко разглеждах клиповете дето се самоподпалва при различни обстоятелства. Всъщност като изключим интервенциите върху Li-ion-ната батерия (което важи за всяка една такава батерия и всеки производител), имало е случаи да се пали и когато е оставен да се зарежда, така че му хвърляй по един поглед. Може и да звуча като параноик, но определено нещо не е догледано с батерията в новия модел... Запалват се S7 Note, аз си взех обикновения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Аааа, помислих, че за по-кратко си съкратил "нотата". Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 11, 2016 Share Posted October 11, 2016 Аааа, помислих, че за по-кратко си съкратил "нотата". Не не Мен такива огромни джапанки не ме кефят Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 някой случайно да има iwown v6? ugprade-нах я с последния firmware, след което престана да ми вибрира и да показва входящите обаждания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.