Jump to content
BulForum.com

Vietcong

samkijot

Recommended Posts

играта ми насича доста здраво. смятах, че с нея няма да имам проблем, но уви ...

ето и на какви параметри я играя:

vietcong.gif

.... на:

cpu 1800+ 256 ram vc radeon9200SE 128 mb 64 bit

::edit::

Vietcong: First Alpha също толкова тежка ли е? сега я свалям и се чудя, ако е като тази ....... :bgrin:

ops!!! объркал съм разделите. моля да преместите тази тема в GameZ

ами доколкото разбрах от някои game сайтове с моята конфигурация "покривам" препорачителните изисквания, а ми насича на резолюция 800х600 :confused

освен това тази игра е за DirectX v8.1

Recommended System Requirements

System: P4 1GHz or equivalent

RAM: 256 MB RAM

CD-ROM: 32X CD-ROM

Video Memory: 64 MB VRAM

Hard Drive Space: 1800 MB

на мен лично ми се струва, че на тази игра и трябва повече ram

Ми малко ти е рама, а и видео картата ти е куцичка, с тая 64 битова шина...

ами на мен много "по-тежки" игри са се държали много по-добре, та даже и на 1024х768 ....

Е как разбираш коя игра е по-тежка и по-лека
?

... по system requirements

Unreal II, Need For Speed Underground, Halo мисля ,че изискват доста по-големи ресурси от тази, а с тях съм нямал проблеми.

.... а и машината ми мисля, че отговаря на тези, които съм посочил в предишния си пост.

освен това на мен и игра като Battlefield ми е създавала подобни грижи :confused

като изключим най-новите игри, не знаем коя би имала затруднение с подобна карта. все пак аз не съм някакъв маниак да искам всичко на full. според възможностите ....

и все пак говорим за резолюция 800х600 :blink:

Доколко си спомням съм виждал тази игра да се играе на GF 2 Ti с 32 MB и вървеше добре. Пробвай да дадеш Textures in Video Memory или да смениш драйвера на видеото. Картата ти е достатъчно добра за тази игра.

Vietcong си е тежичка .. и Fist Alpha не е по-лека. Хората по света едва я играят на GF4Ti и викат, че се играе нетърпимо. Дори Unreal II е доста по-лекичка от нея :)

P.S. Не мога да повярвам, че грозотията наречена NFS:U наричаш тежка игра :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...