samkijot Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 играта ми насича доста здраво. смятах, че с нея няма да имам проблем, но уви ... ето и на какви параметри я играя: .... на: cpu 1800+ 256 ram vc radeon9200SE 128 mb 64 bit ::edit:: Vietcong: First Alpha също толкова тежка ли е? сега я свалям и се чудя, ако е като тази ....... ops!!! объркал съм разделите. моля да преместите тази тема в GameZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Какъв е проблема не разбрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 13, 2004 Author Share Posted August 13, 2004 ами доколкото разбрах от някои game сайтове с моята конфигурация "покривам" препорачителните изисквания, а ми насича на резолюция 800х600 освен това тази игра е за DirectX v8.1 Recommended System RequirementsSystem: P4 1GHz or equivalent RAM: 256 MB RAM CD-ROM: 32X CD-ROM Video Memory: 64 MB VRAM Hard Drive Space: 1800 MB на мен лично ми се струва, че на тази игра и трябва повече ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Ми малко ти е рама, а и видео картата ти е куцичка, с тая 64 битова шина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 14, 2004 Author Share Posted August 14, 2004 Ми малко ти е рама, а и видео картата ти е куцичка, с тая 64 битова шина... ами на мен много "по-тежки" игри са се държали много по-добре, та даже и на 1024х768 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Е как разбираш коя игра е по-тежка и по-лека? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 15, 2004 Author Share Posted August 15, 2004 Е как разбираш коя игра е по-тежка и по-лека? ... по system requirements Unreal II, Need For Speed Underground, Halo мисля ,че изискват доста по-големи ресурси от тази, а с тях съм нямал проблеми. .... а и машината ми мисля, че отговаря на тези, които съм посочил в предишния си пост. освен това на мен и игра като Battlefield ми е създавала подобни грижи като изключим най-новите игри, не знаем коя би имала затруднение с подобна карта. все пак аз не съм някакъв маниак да искам всичко на full. според възможностите .... и все пак говорим за резолюция 800х600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Доколко си спомням съм виждал тази игра да се играе на GF 2 Ti с 32 MB и вървеше добре. Пробвай да дадеш Textures in Video Memory или да смениш драйвера на видеото. Картата ти е достатъчно добра за тази игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted August 16, 2004 Share Posted August 16, 2004 Vietcong си е тежичка .. и Fist Alpha не е по-лека. Хората по света едва я играят на GF4Ti и викат, че се играе нетърпимо. Дори Unreal II е доста по-лекичка от нея P.S. Не мога да повярвам, че грозотията наречена NFS:U наричаш тежка игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 17, 2004 Share Posted August 17, 2004 P.S. Не мога да повярвам, че грозотията наречена NFS:U наричаш тежка игра <{POST_SNAPBACK}> Е, ако пуснеш motion blur AA AF и си иска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.