muhaha Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Трябват ми 20 или 24 пинови ATX букси от дънни платки. Интересуват ме повечко бройки. Като цяло търся количества над 30 букси. За това и търся неработещи дъна с такива букси. Ако имате дъна които само ви пречат пишете. Цена на брой давам по 1 лев. Предпочитам поне по 4 5 дъна на куп да вземам, за да не се разкарвам за по едно или да плащам куриер за едно две дъна. За контаки тук на лично или на емайл: admin @ belozem.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
EEK! Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Е, няма ли да е по-лесно да си купиш буксите от съответните магазини - Комет, Електронинвест ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted January 8, 2014 Author Share Posted January 8, 2014 Конкретни линкове ако предложиш, защото в комет нямат налични говорих с тях в склада по телефона (в сайта им уж имат). Фарнел цените им са много европейски, не са за нас. Няколко дни разглеждам и търся не намирам. А и на молекс буксите по думите на жената от комет са без металните пинове вътре. В фарнел цената е 7 8 лева само за пластмасата, за мен това е повече от несериозна цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted January 9, 2014 Share Posted January 9, 2014 Колега,ако намериш запази за мен дъната Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted January 9, 2014 Author Share Posted January 9, 2014 Темата може да я заключвате. Намерих нови 16 пинови които ми вършат работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.