hostlord Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Здравейте,колеги спешничко ми трябва лаптоп до към 200 лева. Плюс минус някой друг лев отгоре не е фатално.. Чакам бързички оферти благодаря ! С уважение, Георги Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagabont Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 виж тук : http://laptop-magazin.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Dell Latitude D820, Core 2 Duo 2GHz, 2GB RAM, 160GB sATA HDD, 15.6" Full HD+ 1920x1200, батерия 1 около час - 150лв. повече подробности в подписа ми лаптопа е в Пловдив до 8 Април Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Почти съм сигурен, че 2/3 от тия обяви, дето си ги изровил, вече не са актуални и хората просто са забравили да си ги затворят. Обикновено аз ги затварям или ги местя при приключените сделки, но тъй като знам че бързаш с тоя лаптоп, пък и всичките обяви са с давност от около година...ще ги оставя. Друг път обаче не изравяй 10 едногодишни теми, а просто пусни по едно ЛС на хората поотделно да ги питаш дали още търсят, защото в днешно време на човек много бързо му се променят условията и финансите. П.П. А иначе макар, че пак си объркал размера на дисплея с 0.2 инча, лаптопчето не е лошо за тази цена и ако нямах вече 3 бр., сигурно щях да го взема като резервен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.