Agile Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Здравейте, Продавам следните компоненти, които за сега предпочитам да продам заедно и хората от Пловдив са с предимство. BOX CPU: I5 2500K - процесора е в гаранция до 25-ти Ноември 2014г. Stepping D2 според Aida64. Не съм го мъчил много на клок, като е бил държан известно време на 4.4GHz с една стъпка напрежение над фабричното за бройката. Ползван е с висок клас охладител и боксовия е работил не повече от седмица преди това. От повече от година се ползва на заводски настройки. Цена 300лв. MB: Asrock z68 pro3 - дъното е купувано по същото време, като процесора и винаги са работили заедно. За съжаление ми го дадоха само с 2 години гаранция и такава вече няма. Работи отлично и съм много доволен от него. Давам дъно и кутия, но кабелите и другите неща от комплекта не знам къде съм ги заврял, но ще потърся. Цена 95лв. Коментари по цените са възможни, но в рамките на разумното. Пазарлъци от Турция и руския пазар не ми допадат. Можете да пишете на лично или да се свържете с мен на телефон 0883/593269 П.П. Ако темата е на повече от един месец и не съм я затворил, моля не пишете защото компонентите най-вероятно ще са продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.