Bandit Posted December 29, 2013 Share Posted December 29, 2013 Здравейте подарявам цветя в саксиИ, търся хора който ще полагат необходимите грижи за цветята. Цветята са доста можеби 40-50 броя.Давам ги по избор, кой което си избере. Благодаря предварително. Тел. 0899 833 678 гр. Пловдив кв. Кършияка Link to comment Share on other sites More sharing options...
parjo Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Ех поне някакъв линк със снимки ако имаше,че ще ми прегрее телефона ако започна да те разпитвам...нямаш ли албум някуде на някои сървър качен? Ех поне някакъв линк със снимки ако имаше,че ще ми прегрее телефона ако започна да те разпитвам...нямаш ли албум някъде на някои сървър качен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Моя прегря ама не ми пука,пътувах от Асеновград до другия край на Пловдив,взех 7-8 саксии.Момчето ПОДАРЯВА,НЕ ПРОДАВА! Имайте малко уважение към такива хора и не ги корете за такива неща!Отиваш,гледаш,хареса ли ти нещо-взимаш!Или очакваш да видиш на снимките цветя със стойност която би покрила телефонните разговори и разходката до там!Е,аз бях,видях и взех колкото ми позволяваше автомобила!Благодарности Тошка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandit Posted December 30, 2013 Author Share Posted December 30, 2013 Снимки пращам на лично. Който иска снимки да ми пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihov_88 Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 Аз много искам трилистник. Ако имаш много ще му се радвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parjo Posted December 31, 2013 Share Posted December 31, 2013 колега popodopolo,имам уважение към всички които подаряват нещо вместо да го изхвърлят,просто така е по добре и за двете страни,представи си да ти звънят постоянно и да те разпитват кво имаш,кво даваш...това за телефонната сметка беше малко глупаво ама...за това писах ,весела нова година на всички!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandit Posted January 6, 2014 Author Share Posted January 6, 2014 Хайде на цветята има ощее Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Я кажи къде точно, пиши ми на лично. Ще дойда да ги взема всичките. Където 100 саксии, там и още 50. Ако се притесняваш относно грижата за тях, ТУК може да видиш какви грижи полагам аз за моите цветя, където и да са те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandit Posted January 7, 2014 Author Share Posted January 7, 2014 Запазени до събота. Уговорка по телефона за всичките Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandit Posted January 11, 2014 Author Share Posted January 11, 2014 Всички цветя подарени темата за закриване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.