Jump to content
BulForum.com

Чаша с дръжка сърце

Recommended Posts

Здравейте,

търся керамични чаши мъгове с дръжка сърце. Изчистени, бели. Голямо количество.

Моля някой ако знае къде мога да намеря, да пише, ще съм му много благодарна.

ето и снимка:

http://prikachi.com/images.php?images/387/6897387p.jpg

Предполагам, че примерната чаша от линка е от сайта на "Дедал-копи", които нанасят всякакви снимки и картинки върху различни повърхности, вкл. и чаши. Ако не намериш бели такива от другаде, може да се договориш с тях да ти продадат необходимото количество, преди да са нанесли нещо на тях. Иначе разни подобни се срещат тук-там, но пак са с вече нанесена картинка.

Благодаря Ви за отговорите

Този сайт алибаба .. наистина е това , което търся, но въобще не съм наясно как да поръчам.

В краен случай ще питам в Дедал ...

Весели празници

Алибаба е китайски сайт за поръчка на едро с подразделение АлиЕкспрес за по-дребни поръчки. Не съм ги ползвал, единствено поради това, че не поддържат Пейпал, но съм чувал, че с АлиЕкспрес няма кой знае какви проблеми (от хора, които са пазарували от там). Неудобството на китайските и други сайтове извън ЕС е...че се чака около месец или дори повече, за да ти дойде поръчката, а понякога заради дългото лашкане из летища, складове и митници е възможно пратката да дойде в недобър външен вид (което за чупливи неща като чашите не е много добре) или дори да се изгуби (макар и рядко). Като цяло поръчката от АлиЕкспрес не се различава от всяка друга поръчка от чуждестранен сайт - даваш си данните...кредитна/дебитна карта, име, адрес и горе-долу това е. От Алибаба е малко по-сложно, защото там обикновено се продава голям обем продукция и директна покупка от сайта им не може да бъде извършена с натискането на 1 бутон (поне доколкото знам).

Е ги е: http://www.unikalni-podaraci.com/mug_drujka_surce.html

Цената солена ми се вижда, но винаги можеш да ги прозвъниш.

Поздрави,

Няма смисъл - едно, че това е в София и второ - цената е като на "Дедал" (Пловдив) и включва нанасянето на картинката, а само бяла чаша вероятно ще я продават на цената на празна чаша от "Дедал". :)

Пък и в случая щом става дума за "голямо количество" не виждам много смисъл човек да даде повече от 2 лв. за чаша, пък била тя и с дръжка във формата на сърце. ;)

Имай в предвид, че от Алибаба за количество наистина ще ти направят отстъпка, НО ще пристигнат директно на митница и ще си платиш и мито и ддс..... Да не говорим, че рейтинговата им система няма нищо общо с ebay . Аз съм пазарувал от тях, но повече не смятам да го правя.

Послушай Midex и иди в Дедал...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...