cmdj7 Posted December 26, 2013 Share Posted December 26, 2013 Здравейте ! Предлагам Ви нов таблет /телефон на ASUS ,модел ASUS PhonePad ME371MG ! Устройството е на няколко включвания и реална употреба няколко дни ( 10-ина часа ) без поставяне на SIM карта дори ! Закупен ,но заменен с нов SAMSUNG Galaxy Note 10.1" и прибран в кутията си ! Пълен фабричен комплект и пълна гаранция към Виваком ( още 22 месеца ) ! Без никакви козметични и работни забележки ! Линк с реални снимки вижте тук - http://prodavalnik.com/asus-fonepad-me371mg-nov-tablet-telefon-s-garantsiya-i38506971 Прекрасен и практичен и без ценови аналог сред марковите подобни устройства ! Цена - 260.00 лева Намира се в гр.Плевен и ще бъде изпратен единствено с ЕКОНТ ,грижливо опакован в опаковката си и поставен във външна по-голяма кутия ! Ще бъдат дадени пълни права за преглед и тест преди заплащането му ! За контакти ,моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg Гарантирам за коректно поднесена информация и автентични снимки !!! Весели празници от мене с пожелание за здраве ,щастие и късмет !!! ПРОДАДЕН !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.