SpecForce Posted December 19, 2013 Share Posted December 19, 2013 Здравейте!В момента не съм в България и в квартирата ми хващам с лаптопа 1-2 мрежи към,които успях да се свържа,но сигнала е едно,две деления.Съществува ли някакъв вид софтуер който да ползвам,като боостер за да уловя по-добра връзка? Знам за USB антените,но 30 евро не бих дал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Здравейте!В момента не съм в България и в квартирата ми хващам с лаптопа 1-2 мрежи към,които успях да се свържа,но сигнала е едно,две деления.Съществува ли някакъв вид софтуер който да ползвам,като боостер за да уловя по-добра връзка? Знам за USB антените,но 30 евро не бих дал. С вграденото wi-fi няма да хванеш много от по-далечните мрежи. Аз лично съм заложил точно на 'усилените' външни USB адаптери и впечатленията ми са повече от положителни...а и не става дума за 30 евра - ако се поразгледаш из офертите на DX спокойно може да си вземеш едно такова за около 30 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted December 20, 2013 Author Share Posted December 20, 2013 Благодаря за инфото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.