lpbrok Posted April 16, 2003 Share Posted April 16, 2003 nqkoi ima li Easy CD Ripper s crack ? Mnogo udobna mi se struva :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 17, 2003 Share Posted April 17, 2003 Az imam Fast CD ripper. dali ne govorim za edno i sy6to. Ako e taka 6te ti q uploadna dove4era Ama mai mi se struva 4e q ima na wareza, no 6te proverq i ako q nqma 6te q ka4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 17, 2003 Share Posted April 17, 2003 WinISO ne varshi li sashtata rabota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 17, 2003 Share Posted April 17, 2003 I kvo pravime s WinISO. Ripvame skapaniq disk v img file i posle trqbva s druga programa da go delim na mp3-ki. Malko izli6no mi se vidi nqkak si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted April 17, 2003 Share Posted April 17, 2003 Tochno tva mi beshe vaprosa dali e sashtoto ili ne, stoto ne sam naiasno kakvo tocho ripva Easy CD Ripper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted April 17, 2003 Share Posted April 17, 2003 A sas CDex nqkoi probval li e ? Tva spored men varshi perfektna rabota. Ne e golqma(1MB nqkade) a ima convert na: wav => mp3 ; mp3 =>wav ;CD => mp3 ; CD => wav ..... Moga da ia ka4a ako nqkoi e zaintriguvan Take Care Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpbrok Posted April 17, 2003 Author Share Posted April 17, 2003 Ael, idealno tukmo turseh nqkoi Ripper koito da zaema malko MB Molq te kachi go Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted April 19, 2003 Share Posted April 19, 2003 GoldWave - tova e moia izbor... 6e ia uploadna. CDex mi dava6e dosta "gre6ki", pukane i 6umove. GoldWave ima pone 100 filtara za tova. Ako stava vapros za zapis na edno-dve par4eta a ne na cialo CD navednaj - nai-bezproblemni i 4isti gi pravi Total Recorder - ne e to4no riper no var6i stra6no dobra rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ael Posted April 20, 2003 Share Posted April 20, 2003 Gold Wave го има качен (by Me ) но е по голяма играчка. Тук качвам и CDex 1.4. Ако си на 2000/ХP може би ще имаш проблем че няма да ти разпознае CD-ROM-a. Сложи си пача дето сам качил и всичко заспива. P.S. Относно шумовете и грешките - получават се само при CD-ROM по възрастен от 2 години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted April 20, 2003 Share Posted April 20, 2003 Ami ot kym bezproblemna rabota i malko mqsto zaemano Fast CD Rippera e perfektna Smenih kakvi li ne programi za RIP na AudioCD-ta, no taq e nai-dobrata do momenta skoqto sym rabotil. Lesna za nastroivane lesna za rabota. Markira6 pesnite zadava6 s kakvo ka4estvo da gi ripne i klik na grabCD Ima i redaktor za id3 tag sy6to lesen za upotreba. Pone za mene e idealen izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.