emilios Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Търся преходник за принтер LPT - USB Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 имам ей такъв ... обаче ако ще връзваш принтер, който е на паралелен порт към USB, имай предвид че автоматично няма да се получи. ще ти трябват драйвери. когато го купих, нямаше драйвер и ми беше голям зор да подкарам един матричен принтер. цена - 8 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuiTo Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 И аз имам такъв за даване ......... ако търсиш още - 5 лв. По въпроса с драйверите - 7-а го инсталира автоматично без грешка ............ по спомени, че повече от година вече не съм го ползвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladenski Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Здрасти, ето такъв имам, драйвери в нета има с него съм подкарвал скенер - 4лв. EDIT: Преходника замина при колега от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.