RaptoR Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Аз имам 3 машини Т8, определено парите са много тегави и се трупат страшно трудно и бавно. Изгубените битки с големите машини са и финансово на загуба... Това е ужасяващо в комбинация с наличието на десетки хиляди кретени в играта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Аз имам 3 машини Т8, определено парите са много тегави и се трупат страшно трудно и бавно. Изгубените битки с големите машини са и финансово на загуба... Това е ужасяващо в комбинация с наличието на десетки хиляди кретени в играта... Именно.Първите две игри на минус с Кралския ме убедиха да си пофармя още малко с мъника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Задръж си всички златни танкове - винаги носят пари, макар и по малко. И изълнявай мисиите за пари, повтаряй докато ги вземеш with honors. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Ей, ама как си личат Фб и ВоВ..., ъъъ... геймърите.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Кво се опитваш да кажеш на шатагопнски? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стамо Христов Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Гледам и тука има танкисти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Намират се тук-там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Добре бе: Една лавица награди, пет танка убити, два други помляни и отборът губи... Е как да искам да ги изкормя тия малоумници, които ми се падат?!??!? И това е от 3 часа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 (edited) Споко!Тия дни нивото на малоумие явно се е повишило. Снощи аз така, влизам с първа машина Б-17 Летяща крепост (4-то ниво). Изключително злобно защитена и бронирана машина, набирам си височина и докато го правя, скачам на гънър вю-то за да огледам хоризонта за врази. Направо не повярвах на очите си, когато видях, че към мен се изкачват цели ТРИ файтъра от нашите (FW 190-D 12, TA-152 H и FW-190-D , все бесни машини), с явната идея да ми правят ескорт. Такова чудо никога не съм виждал, мамка му! Викам си - Аре, тая ще я изкарам цялата с бомбъра и ще си ръся фишеци на воля, без да ме притесняват разни червени досадници. Да, ама не! На височина 5500 метра и при абсолютно свободно от вражи самолети небе (на тази височина), кютя си пак на туретките и чакам една база да ми влезе в обсег за да мина на прицел и да я окендзам. Когато се случва нещо... меко казано..., странно. Та фъркам си аз с абсолютно самодоволната увереност, че нЕма кой мА барне, когато най-близкият от ескортиращите (FW 190-D12), от около 700 метра го гледам как започва да набира скорост и височина... Идея си нямах за кво го прави, когато оня без никакви маневри просто си прасна крилото в моето дясно крило и ми помля десния вътрешен двигател. Естествено, моят самолет макар и пушещ и леещ масло и гадости си остана цял и продължи да се подава на някакъв контрол, но онова лайно се лиши от края на крилото си и започна неистово да сучи маневри с идеята да се стабилизира и да се върне на летището. Обаче най-интересното тепърва предстои! Както си бях на туретите, обърнах камерата назад (с идеята да му пусна няколко откоса от 4-5, 50-th Cal) отворих тийм чата и започнах да му пиша псувни и мръсотии на всички езици, на които мога. Още преди обаче да приключа с псуването и да го изпратя, виждам как вторият малоумник се нахаква в тоя първия, а секунда по-късно, третият малоумник се врязва в падащия втори.... И те така..., май станах свидетел на първата в историята верижна катастрофа в небето. Мамка му, лефтнах изобщо от играта (без да съм загубил машина) и си сипах една ракия..., от онази... П.п. Просто бях прекалено шашнат за да се сетя да запиша риплей и да го пусна. Бая майни си теглих за което.... Edited November 16, 2016 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Явно има и по-тежки случаи значи.... Аз направо на копи/пейст държа това - FUCKIN INBRED RETARD MORONS!!! - най-публикуванaта от мен реплика в интернет изобщо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Най-после влизам и в по-тежката лига - събрах пари за CONQUEROR и го закупих. Надявам се да е по-добър от предхождащата го консерва, която ми скъса нервите цяла година... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2016 Share Posted November 22, 2016 Ей така се прави! Някои битки просто остават в историята с едно такова топло чувство на изнасилване на противника... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Не вярвах, че някога ще го направя отново... Един изстрел още ми трябваше да си подобря рекорда... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2017 Share Posted January 24, 2017 Вот кое се назовава славна жизън!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Вече почвам да раздавам еждневни изнасилвания... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 Ти май си единствения мисир, който играе това и сам си пишеш в темата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 По-скоро си запазвам на лесно място важни и редки скрийнове, мисир с мисира ти канадски... Иначе като световен Гинес рекордьор, играта си знае колко народ има в нея... Но трябва да не си мисир, че да го знаеш.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 (edited) Вече почвам да раздавам еждневни изнасилвания... Бая паркинг си направил.. Почувствах се сиромах направо Edited January 28, 2017 by bluedog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=emaTh9QnZwE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 9, 2017 Share Posted July 9, 2017 Може и по-добре, но и това не е малко: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2017 Share Posted December 15, 2017 И докато самолетаджиЙте се разпадАха кат' Битълсите, аз продължавам да громя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 (edited) Тия приказки ги адресирай към сериозния Танас, дет обърна резбата и стана смотан кимаф (ама само да ми падне в комбинирана битка, само него ще фрагвам, че да му е криво). И към още по-сериозния Бай Веселин, дет па се затри в дън гора Тилилейска. А инак аз си фъркам и катеря левели. Предстои ми и повишение в чин, отделно дето за три години съм направил доста повече победи от срамните ти 7000 Фраговете не ги броим, че там става интересно.... Edited December 30, 2017 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Победите са далеч извън моя контрол, както е известно. Не мога да контролирам 14 дебила в игра - квото се падне. А тука по празниците такъв кошмар преживявам, че не мога да го опиша. За 3-4 дни сериозна игра загубих 0.17% в баланса победи/загуби. При близо 17000 битки ти му прави сметката. Такъв резил не съм виждал. Счупих вече една клавиатура... Сякаш де що има малоумен дебил на света се е логнал да играе и скапаната игра е решила да ме събира с цели отбори имбецили, продукт на сериозен инбрийдинг. Никога досега вече толкова години не е било такъв резил. И сменям сървъри, влизам-излизам да убия каръка и няма - ДЕБИЛИ повсеместно. Дето се вика направих повече медали и награди в загубени битки отколкото през цялата година. Между другото не знам дали споменах, но преди месец-два неволно влезнах във войс чат... Щях да припадна като им чух гласчетата на имбецилите - все едно влезнАх в детска градина в късния следобед... Бих се по челото до посиняване... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Между другото не знам дали споменах, но преди месец-два неволно влезнах във войс чат... Щях да припадна като им чух гласчетата на имбецилите - все едно влезнАх в детска градина в късния следобед... Бих се по челото до посиняване... Е ти какви искаш да играят като тази игра е само за хлапета и мисири. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2017 Share Posted December 30, 2017 Е ти какви искаш да играят като тази игра е само за хлапета и мисири. О, забравих, че ти играеш винаги и само игри за беловласи пенсионери с по 3 висши... Понякога се чудя дали се усещаш какви глупости ръсиш, дори и като закачка... Какви са мислиш играещите WOLFENSTEIN например? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts