golqmhaker Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Здравейте,имам следния проблем:трябва ми програма, която да прави bin файла в iso.Ако някой знае нещо моля да го сподели. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grim Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 http://www.warez.ru:8083/Win_Appz/WinISO.5.3/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Аз ти препоръчвам ULTRA ISO.Много е добра конвертира всякви имаджини в каквото си поискаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted August 11, 2004 Author Share Posted August 11, 2004 Аз ти препоръчвам ULTRA ISO.Много е добра конвертира всякви имаджини в каквото си поискаш. <{POST_SNAPBACK}> Мерси!Само можеш ли да дадеш повече инфо за това.Прогамата я имам, но не съм забелязал това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByteVV Posted August 11, 2004 Share Posted August 11, 2004 Мерси!Само можеш ли да дадеш повече инфо за това.Прогамата я имам, но не съм забелязал това. <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен с THESTORM - ULTRAISO е може би най-подходящата за тази цел. Аз съм с версия 7.0 МЕ, мога да ти кажа как става там: Меню "Tools" --> функция CONVERT (или направо с бутона F6), задаваш Input Image Filename, Output Directory и Output Format (избираш между формати ISO, NRG, BIN/CUE и CloneCD (CCD/IMG/SUB) и останалото е работа на програмата за около минута Ето ти и линк: http://warez.ru:8083/Win_Appz/UltraISO.v7.0.0.728ME/ Успех!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted August 11, 2004 Author Share Posted August 11, 2004 Благодаря, наистина е страхотна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 за UltraISo ..... някой знае ли, защо не иска да добавя файл/папка към bin файлове? по принцип в Save as type има тази опция, ама програмата винги иска да е iso файла за да се добавя знам, че мога да го конвертирам в iso този bin, но все пак ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 preobrazuvay vsichkite si binowe v isota spored men - zaemat po-malko myasto i se otvaryat i manipulirat s vsyakakvi programi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.