w00x Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Продавам мултимедиен плейър EGREAT R6S. Плейъра има 2 години години гаранция към eMAG.bg. На 2 дни е. Дори не съм изгледал един цял филм на него. Още си седи със защитното фолио. Само съм го свързал и съм си го настроил. Плейъра може да пуска абсолютно всички формати, които са налични в момента, дори и 3D Blu-ray ISO-тата от по 40GB. Причината за продажбата е, че за да свържа твърдия диск, който искам да използвам, ще трябва да дам още поне 30-40лв и реших, че вместо това ще си купя друг плейър, който поддържа поставяне на вътрешен диск директно в устройството. Цена: 150лв. Цената не подлежи на коментар. Все пак може да видите колко струва нов. Ето това е устройството и от тук е купено. http://www.emag.bg/medija-ple-r-egreat-r6s-full-hd-3d-egreat-r6s/pd/EPFYTBBBM/ За контакти и въпроси може да ми пишете на лично съобщение във форума, директно в темата, или на тел. Намира се в гр. Пловдив. Честно казано с куриери не ми се занимава, затова предпочитам продавача да е от тук, но ако някой има чак толкова голямо желание, мога да го изпратя с наложен платеж за ваша сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2013 Author Share Posted November 27, 2013 Сваля се от продажба. Никой не пожела да хване далаверата. Върнах им го и те ще си ми върнат парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts