Jump to content
BulForum.com

mAIL.bg???

Aeon

Recommended Posts

Мда,не бачка...кофти

Днес работеше без проблеми. Не мисля, че ще е нещо продължително.

Даже днес си проверявах пощата. Знам, че звучи тъпо обаче ако още имаш проблем пробвай със телефоните на поддръжката !

Сигурно пак активират някакви нови екстри. Надали обаче ще добият популярност (защото са платени :lol: ). Май тенденцията отива към още една платена bg поща, жалко.

Аз лично не смятам че някога майл.бг ще стане изцяло платена. Винаги ще има фрий ползване и някакви допълнителни платени екстри (повече ненужно пространство). Просто нямат какво толкова да предложат.

А между другото, бях много шокиран, когато вместо .com в hotmail, написах накрая .bg :wacko:

• 9 months later...

как беше POP3 server-a на mail.bg :confused

а бе, уж пише, че е безплатно (само за smtp се плащало), но аз преди като го ползвах (и го знаех) все ми правеше проблеми и не можеше да се върже ... не знам дали сега не са го направили платено ...

POP3 nа mail.bg e mail.mail.bg

.. а ползваш ли го?

На мен лично ми намирисва на платена работа ...

.. и на мен. просто са решили да "дадат" pop3 достъп само на тези, които са си платили за smtp

POP3 nа mail.bg e mail.mail.bg

Аз използвам pop3.mail.bg без проблеми.

.. и на мен. просто са решили да "дадат" pop3 достъп само на тези, които са си платили за smtp

pop3 е безплатен.

мда ... с pop3.mail.bg наистина бачка .... но никой не казва, че трябва да се изпише целия username т.е. с адреса след @ ..... btw т'ва е първата поща, която ползвам и иска това ...

мда ... с pop3.mail.bg наистина бачка .... но никой не казва, че трябва да се изпише целия username т.е. с адреса след @ ..... btw т'ва е първата поща, която ползвам и иска това ...

В интерес на истината , ако беше прочел линка към форума на kaldata щеше да видиш , че там е упоменато как да се извърши логина ... :D

В интерес на истината , ако беше прочел линка към форума на kaldata щеше да видиш , че там е упоменато как да се извърши логина ...  :D

ее, ся ... малките подробности в тема, в която всеки си дава предположенията, а всичко се съдържа в един, единствен пост ..... :huh:

както и да е, нали се оправх?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...