Aeon Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 От скоро майл.БГ нещо не работи някой да знае защо??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Мда,не бачка...кофти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted August 10, 2004 Author Share Posted August 10, 2004 Ужас е направо вече с тия БГ сървари първо ХИТ.БГ сега и МАЙЛ какво правят тия хора ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Днес работеше без проблеми. Не мисля, че ще е нещо продължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Днес работеше без проблеми. Не мисля, че ще е нещо продължително. <{POST_SNAPBACK}> Да работеше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Az i sega otvarqm mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Вече работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Днес работеше без проблеми. Не мисля, че ще е нещо продължително. <{POST_SNAPBACK}> Даже днес си проверявах пощата. Знам, че звучи тъпо обаче ако още имаш проблем пробвай със телефоните на поддръжката ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Сигурно пак активират някакви нови екстри. Надали обаче ще добият популярност (защото са платени ). Май тенденцията отива към още една платена bg поща, жалко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Аз лично не смятам че някога майл.бг ще стане изцяло платена. Винаги ще има фрий ползване и някакви допълнителни платени екстри (повече ненужно пространство). Просто нямат какво толкова да предложат. А между другото, бях много шокиран, когато вместо .com в hotmail, написах накрая .bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 как беше POP3 server-a на mail.bg а бе, уж пише, че е безплатно (само за smtp се плащало), но аз преди като го ползвах (и го знаех) все ми правеше проблеми и не можеше да се върже ... не знам дали сега не са го направили платено ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Я виж тука хората са имали твоя проблем ... http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...t=0entry37483 Ето и тук нещо интересно : http://tiatis.dax.ru/0079.htm На мен лично ми намирисва на платена работа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 POP3 nа mail.bg e mail.mail.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 POP3 nа mail.bg e mail.mail.bg <{POST_SNAPBACK}> .. а ползваш ли го? На мен лично ми намирисва на платена работа ... .. и на мен. просто са решили да "дадат" pop3 достъп само на тези, които са си платили за smtp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 POP3 nа mail.bg e mail.mail.bg <{POST_SNAPBACK}> Аз използвам pop3.mail.bg без проблеми. ***.. и на мен. просто са решили да "дадат" pop3 достъп само на тези, които са си платили за smtp <{POST_SNAPBACK}> pop3 е безплатен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Ми на мен ми бачка маил.бг ?! Незнам само 1 път не ми е бачкало Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 мда ... с pop3.mail.bg наистина бачка .... но никой не казва, че трябва да се изпише целия username т.е. с адреса след @ ..... btw т'ва е първата поща, която ползвам и иска това ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Ползвайте безплатна поща и се чудете като спре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 мда ... с pop3.mail.bg наистина бачка .... но никой не казва, че трябва да се изпише целия username т.е. с адреса след @ ..... btw т'ва е първата поща, която ползвам и иска това ... <{POST_SNAPBACK}> В интерес на истината , ако беше прочел линка към форума на kaldata щеше да видиш , че там е упоменато как да се извърши логина ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 В интерес на истината , ако беше прочел линка към форума на kaldata щеше да видиш , че там е упоменато как да се извърши логина ... <{POST_SNAPBACK}> ее, ся ... малките подробности в тема, в която всеки си дава предположенията, а всичко се съдържа в един, единствен пост ..... както и да е, нали се оправх?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.