Sothbiss Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Хардът да е с големина 120-160-250GB, Сата, 3.5''. Моля прилагайте смарт, ако ми предлагате хард. Паметите да са 2х2ГБ ДДР3 1333/1600мхз за настолен комп. Остатъчната гаранция е плюс. Обявата важи само за Пловдив. Без куриери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Разполагам с страхотна кутия Arctic Cooling. С два вентилатора на гумени окачвания за минимални вибрации и шум. Имам снимки в темата ми за частите които продавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 popodopolo, благодаря ти, но съм забравил да пиша каква кутия търся. Трябва ми черна АТХ и възможно най-евтина . Един колега ми е предложил такава и почти съм се разбрал с него, но все още съм отворен за предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 RAM закупен. Останаха другите две. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 ъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.