chistacha Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 kotora - anything's possible... И да, алфата имАх предвид... Което ме навежда на мисълта - ключовете ще важат ли за бетата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Играл си само practice и даваш оценки :O Е да.Няма айтъми магиите са странни,но може би щото не съм свикнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Ти поиграй малко teamplay, когато хората си стакват уменията, попадни веднъж на кадърен Abathur и/или Azmodan и глей к'во става Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Първа игра срещу хора и втора игра с Nova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Нова е брутален герой, само трябва да внимаваш. Не я бива много за босове, крийпове, но срещу други герои е брутална. Аз лично предпочитам Зератул от невидимките, че има блинк, с който бързо да се измъкнеш от мелето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Пробвах и Li Li.Не успях много да се оправя с нея,но предполагам,че с повече практика ще съм по-полезен.Забелязах,че ако не се ходи заедно губиш играта.На картата със семената и цветята Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Има някои герои, които се справят прилично и соло, стига да не ги ганкват. Нова... тя е ловец. Да издебне някой герой, да му напълни кофата и да избяга. Никога не се сбивай при неравни бройки. Също не бързай да се издаваш. Понякога е по-добре да стоиш стелтнат по време на битка, защото невидимките винаги са приоритетна цел. Ако видиш опасност - винаги сигнализирай на твоя отбор. С "V" даваш автоматично сигнал "retreat". Със задържане на алт и левия бутон можеш да даваш различни сигнали - danger, need assistance, on my way, defend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Да или с G можеш да даваш.Общо взето като на лигата.Nova е брутанла с http://www.heroesfire.com/hots/guide/nesics-build-nova-583тоя билд едит:Тага ми е Botabot#2854 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Tyrande ее мноо гаден герой Не е толкоз лесен за игра като другите пък и почти нищо не прави освен да стънва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 11, 2015 Share Posted January 11, 2015 Tyrande е много полезен съпорт герой. Има heal с много малък cooldown, възможност да разкрива голяма част от картата и силни ултимати. Просто не е Nova - да ходиш и да мажеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Новият ми любим герой е Muradin.Има стън постоянно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 На мен тази игра ми се видя потресаващо зле - геймплей, тиймплей, скилове, графика - всичко е ужас! Близард не знам как си мислят да правят пари от тая игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Абе и на мен от клипчетата ми се стори зле,но я поразцъках и става По-различна е от досегашните MOBA игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Абе... Не е като да чакаш на мачмейкинга... Не е като да липсват хора... Аз не съм голям фен на тия игри и все пак ме грабна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Близард са алчни копилета, дадох им 35 евра вчера за фаундърс пак. И ти дават само 4 героя допълнително и некви други там визуални шитни. Freemium ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Няма свобода на билдове. Няма много добри възможности за ганк. Героите не могат да се оядат здраво, без значение от типа... Не знам, ще я пробвам пак, но засега не ми харесва никак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Е как ще няма свобода на билдовете ? Дигни 4ти лвл на герой и виж колко работи може да избираш на левел За ганковете не си прав.Има супер много храсти на картата.Като играеш ми пиши да цъкаме двамата,че да дава повече exp. Тоя founder's pack е пълен ташак.Толкоз ли не успя да изчакаш да ти дадът ключ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Няма свобода на билдове.Не съм особено съгласен... Няма много добри възможности за ганк.С това никак не съм съгласен. Героите не могат да се оядат здраво, без значение от типа...Което за мен е огромен плюс. Абе... за всеки влак си има пътници, дет' се вика Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Купих си Muradin Първия ми герой.Много ме радва. Явно не мога като дигна 15ти или 20ти лвл да получа ключове.Доста гадно Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Някой добър човек да му се намирай един кий да почерпи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Не Ма и педалите от близард виж как искат да цоцат пари вместо да пуснат повече ключове.Жалка работа са ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Че то някой очаквал ли е нещо друго? Няма да се изненадам скоро пачовете на DLC-та да почнат да ги пускат..Аз съм се записал за тая бета още от началото,ма нещо не ме огрява засега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Това за да го пробвам трябва да се бръкна 70 кинта ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Ами явно така са го измислили за затворената бета :X И на мен ми се струва малко крайно да трябва да си плащаш за да си им тестер на недовършен продукт, но нито им е за пръв път (diablo3 за мен си беше една недодялана beta, като го пуснаха), нито пък има липса на интерес към играта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Сега направих 1 игра с Muradin.Фанаха ни накрая много мошно и ни разцепиха,а не е като да не ги водихме двойно по килове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.