Psihara^^ Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0ecv0bT9DEo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Мда, вчера си гледам бета опт-иновете, и гледам някаква нова игра се появила. Не съм толкова ентусиазиран, колкото за Хартстоун, но се радвам, че Близард се занимават едновременно с толкова проекти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Предполагам, че ще е тяхна дота, просто и с герои от SC и Diablo световете... Мен TITAN ме вълнува далеч повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Ще е поредната излагация от близърд, няма как. Аз днес си продадох хартстоун бета ключа и си купих сташ табове за Path of Exile. Доволен съм Иначе за Близдота не знам кой ще я играе - ЛоЛ-лайт. По-опростено и лесно не знам как може да се направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 Ще дефинираш ли "поредната"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Diablo, WoW (поне от това, което чета за последните 1-2 експанжъна, за мен лично цялата поредица е за боклука), голяма част от Старкрафт, батълнет 2( да, не е игра, но все пак колосален провал) и разбира се пей-ту-уин Хартстоун ,Май-май и Титан щеше да е провал, но са се усетили и рестартираха проекта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 Diablo за мен е наред. Новия батълнет ми харесва, Старкрафт е по-популярен от всякога. Таааа, в този ред на мисли, ще перефразирам мнението ти: "Според мен, това ще е поредната излагация от Близард" Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 То това се подразбира. Популярността на Старкрафт не означава, че те се осраха с играта и начина по който я популяризират и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 То това се подразбира. Популярността на Старкрафт не означава, че те се осраха с играта и начина по който я популяризират и т.н. На мен доста ми харесва Хартстоун. Приятелката ми не може да понася Старкрафт, но диабло и Харстоун и се играят. Момичето има 60 левел Уич доктор на 20 парагон, смятай за какво става дума. Старкрафтът обаче и е малко хардкор. Нека Близард да правят и игри, които да могат да се играят и от хора, които имат скил колкото старкрафтски зерг/протос, така че да са достъпни и за по-сенилните измежду нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4000 Posted July 14, 2014 Share Posted July 14, 2014 Здравейте, Ще си позволя да споделя един български фен сайт - http://heroesofthestormbg.eu/ В него може да научавате последните новини за играта, информация, да споделяте опит във форума и всичко каквото се сетите. В момента положението е замряло и няма много за коментиране, но се надявам в бъдеще да има повече за какво да си говорим. Ако има фенове на HearthStone, заповядайте също и в http://hearthstonebg.eu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Официален сайт HeroesfIre Сигурно сте чували за новия проект на Близард - Heroes of the Storm. Това е Blizzard-ския вариант на популярните moba игри като dota, lol, hon, но в него един срещу друг се изправят герои от трите приказния свята на Blizard - StarCraft, WarCraft и Diablo. Реално - това е поредната dota на пазара, но реално е първата, която успя да ме грабне. Страшно много новости, доста по-бърза и динамична от игрите на lol, dota2 които съм гледал в нета. * Различни карти с различни мисии (доста различни) * Mount-ове - качваш се на коня и бързо се придвижваш до съседната пътека. * Няма злато, няма предмети * Целия отбор качва левели едновременно - събира се целия експириънс, събран от отделните играчи * Лагери с наемници - отиваш, пребиваш и почват да се бият за теб * Система с таланти - на 1, 4, 7, 10, 13, 16, 20-ти левъл получаваш правото да вземеш определен талант, който ти дава пасивен бонус към някое умение или отделно умение, което можеш да активираш.Играта в момента е все още в Alpha. Затворената beta започва на 15-ти Януари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Пробва ли я вече ? Как е ? Че аз я имам инсталирана,но изобщо не съм я пускал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Страшна зарибявка. Получих покана за Алфата и в момента стабилно цъкам. Едно, че ми е кеф да играя с любими персонажи от любими игри, друго, че самата игра са я направили доста динамична. Няма нужда 10 минути да циклиш на една пътека за да събереш пари за дадени предмети - няма предмети, влизаш и почва касапницата. Не ти дреме и кой ще убие крийпа - експириънса е общ за целия отбор. А с конете (или кой каквото добиче си вземе) бързо сменяш пътеките и много хубаво може да направите мечка на някой по непредпазлив. В момента сека със Зератул и сериозно мисля да си го откупя, събрал съм така или иначе достатъчно злато. Страшени засади стават с него. Все още има да се пипа по баланса на героите, но кефа е голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 А от типа на lol и Smite ли е или като дота 2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Не мога да ти отговоря, тъй като не съм играл достатъчно lol. Като dota2 не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 На мен ми се видя малко скучничка, честно казано. Липсваха ми итемите и начина по който влияят на играта. Общо взето - много еднообразно беше положението. Спечели ме това, че обикновено битките бяха по 10-15мин, но останалото - иска още развитие и разнообразие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Да вчера я пробвах.Малко тъпо е без итеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Сигурно си е въпрос на вкус. Мен лично много ме кефи точно това - няма надпревара със своите съотборници кой да вземе убийство на мобче, на противник - всичко се концентрира върху отборната игра. А и играта почва от 1ви левъл, няма 10 минути фармене на някоя пътека за да събереш пари за power treads...Приказвал съм си с един приятел (с който делим в момента акаунта), който е болен дотаджия и dota, dota2, hon, lol - всичко е циклил бая и споделя мнението ми, че hots избива рибата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Това е Blizzard все пак, редно е да избие рибата. Имам я инсталирана от доста време, но от класиката WoW, не ми остава време да я пробвам, но аз си и знам де - не са ми по сърце тези игри, то и за това сигурно не намирам и време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Сигурно си е въпрос на вкус. Мен лично много ме кефи точно това - няма надпревара със своите съотборници кой да вземе убийство на мобче, на противник - всичко се концентрира върху отборната игра. А и играта почва от 1ви левъл, няма 10 минути фармене на някоя пътека за да събереш пари за power treads... Да, спор няма, че е въпрос на вкус. Точно по същата причина, че и мен не ме радва постоянното бутане и злобеене, че съм взел моба на някой, играя LoL в EU West сървърите, а не в East. Доста по-добре са нещата, а и дори и от 1-ви левел, когато фармиш още за някой итем, пак има отборна игра и хората са доста по-приветливи. След разпределение по роли, нещата се получават както трябва. Колкото до HoTS - просто ми липсва разнообразие в цялата схема. Но когато я играх, беше съвсем съвсем в началото на бетата. Сега ще тесвам отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Тя е още в алфа... Бетата почва на 13-ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лъчо Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Изглежда интересна, задължително ще пробвам бетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Само аз не успях да се докопам до ключ. Участвах в една камара игри и все нищо Ако мачовете са наистина относително кратки ще е екстра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Ми аз изиграх само practice мача.Ще пробвам и други герои ще видя как е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Играл си само practice и даваш оценки :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.