NightLife Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 eto screenshot da se posmeete malko i daide ideq kak da go opravq 4e ne mi se formatira pak :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 eto screenshot da se posmeete malko i daide ideq kak da go opravq 4e ne mi se formatira pak :-) <{POST_SNAPBACK}> ХАХАХАХА я земи кажи като за начало как го направи това? Пробвай да презаредиш Експлорера.може и да се оправи Пък и дори и да преинсталираш защо трябва да форматираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Ми трябва да спреш един процес там.... 15-ти отгоре на долу , 5-ти отдолу нагоре и ще стане работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted August 10, 2004 Author Share Posted August 10, 2004 ХАХАХАХА я земи кажи като за начало как го направи това? Пробвай да презаредиш Експлорера.може и да се оправи Пък и дори и да преинсталираш защо трябва да форматираш <{POST_SNAPBACK}> ako znaeh kak sam go napravil mislish li 4e nqmashe da si go varna kak taka da prezaredq explorera ot win98 imam navika da ne reinstaliram window zashtoto stava golqma boza Naggy Photoshop !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Ми трябва да спреш един процес там.... 15-ти отгоре на долу , 5-ти отдолу нагоре и ще стане работата <{POST_SNAPBACK}> Защо трябва да махне photoshop.exe?Какво пречи тва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 Опита ли с рестарт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 ako znaeh kak sam go napravil mislish li 4e nqmashe da si go varna kak taka da prezaredq explorera ot win98 imam navika da ne reinstaliram window zashtoto stava golqma boza Naggy Photoshop !? <{POST_SNAPBACK}> Изключи експлорера като му дадеш close(намери го във Task Managera) после пак от task manegera цъкни на New Task и напиши explorer.exe НЕ вярвам да помогне но пробвай какво пък толкова. Ако имаш 2 операционни системи истрии папката windows(в която ти е ХРто) и след това си сложи диска боотни го и си го инсталирай нормално като нов уиндоус.Така няма да си триеш другите файлове от харда.Аз така правя и нямам никакви "бози". Фотошопа не е причината за този проблем по скоро ме притеснява онзи над него> ObjectDock.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted August 10, 2004 Author Share Posted August 10, 2004 Опита ли с рестарт? <{POST_SNAPBACK}> da razbira se Sempliok tova s end task na explorer.exe si e 4esta profilaktika.. nqmam 2 OS.. a ObjectDock absurd da e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 И аз първо се спрях на горния процес, ама след това реших, че пича си прави весело на чужд гръб Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 "Проблемът" се решава (и създава ) с двоен клик в горното поле на прозореца. Source: http://www.thegreenbutton.com/community/sh...messageid=62661 Google Search: http://www.google.com/search?q=task-manage...=utf-8&oe=utf-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted August 10, 2004 Author Share Posted August 10, 2004 "Проблемът" се решава (и създава ) с двоен клик в горното поле на прозореца.Source: http://www.thegreenbutton.com/community/sh...messageid=62661 <{POST_SNAPBACK}> ole boje verno.. mnogo sam zle.. zlaten si mersi :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 а така къде бил ключа от бараката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted August 10, 2004 Share Posted August 10, 2004 "Проблемът" се решава (и създава ) с двоен клик в горното поле на прозореца.Source: http://www.thegreenbutton.com/community/sh...messageid=62661 Google Search: http://www.google.com/search?q=task-manage...=utf-8&oe=utf-8 <{POST_SNAPBACK}> Ай ай ай а ние къде отидохме. хахахаха Някой ще ме сфетне ли па тва за кфо ша е направено.Едва ли е само защото на някой си така повече му е харесвал Task Manegera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Tова ми се стори подходяща тема, така че не пускам нова. Изчезна ми таскбара. Изцяло Всмисъл че всичко си работи, но барчето просто не се появява: ето за какво става въпрос (тук съм пуснал старт-менюто с бутона от калвиатурата, това в момента е единственият начин) Пускам компютъра, появява си се като нормално, след това, докато се зареждат нещата от старт-ъп просто изчезва. И аз имам object dock, който също започна да се държи малко странно - преди беше хубаво анимиран и като сложиш мишката върху него иконката нараства докато стане по-голяма. Сега като сложиш мишката върху някоя от иконките отсъства процесът на нарастване - просто в един момент е малка, в следващия е голяма. Но това не е проблем, стига да ми се появи пак бара... Едит: рестартирах explorer.exe като изключих object dock и бара се появи. Щом пусна док-а барът изчезва. Обаче док ползвам вече от около година и до вчера не е правил проблеми... Има ли начин да го оправя? Edit2: о, боже, за пореден път пиша и си решавам проблема веднага след това... Сори... Ако някой има подобен проблем трябва да свали новата версия на ObjectDock и в опциите да махне отметката от "hide the Windows taskbar" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.