cmdj7 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Здравейте ! Предлагам Ви бройка от личният ми фаворит сред смартфоните ( аз използвам също такъв ) на Lenovo - Lenovo P780 ! Това е прекрасно сглобен ,мощен и функционален телефон с огромна по капацитет батерия ( 4000 mAh ) ,даваща независимост дни наред ,а не както са масовите телефони от подобен клас .... ден до пладне ! Телефона е фабрично нов и с абсолютно пълен комплект принадлежности ( инсталация на софтуер за радиомодула и няколко минути тест с нашите мрежи )! В комплекта са добавени и черен силиконов релефен кейс за по-добра защита и резервен протектор за дисплеят ! На закупилият го ще предложа и чисто нов оригинален кейс за модела - http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-100-Original-Lenovo-P780-Leather-Case-Black-In-Stock-Lenovo-P780-Case-Gift-Screen/1202802352.html Ще бъде изпратен за моя сметка допълнително за 20.00 лева ( очаквам 5 броя ,но телефоните изпревариха кейсовете .. ) - до дни най-вероятно ще пристигнат !!! Телефона има мултиезично меню ,включващо и български ! Свободен към всички Оператори и с няколкоминутен тест - силна и ясна слушалка ! Телефона е с недраскаемо стъкло на 5-инчовият си дисплей и с фабричен протектор на същият ! С фабричният заряд на батерията си е ( моля Ви спазете няколко пъти цикъла пълен заряд /разряд ) ! Линк с реални снимки - http://prodavalnik.com/lenovo-p780-perfektniyat-smartfon-i34997807 Цена - 470.00 лева Намира се в гр.Плевен и ще бъде изпратен единствено с ЕКОНТ ,грижливо и здраво опакован във фабричната си кутия поставена във външна подходяща за допълнителна защита ! За контакти ,моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg Гарантирам за коректно поднесена информация и автентични снимки !!! Телефона е реално едно от най-добрите предложения ( визирайки доста показатели ,а не само НАЙ- ..НАЙ-... с ключови акценти на батерия ,цена и хардуер ) ,а през ръцете са ми минали доста марки /модели ! Не изключвайте и невероятната софтуерна поддръжка ( най-вече от братушките ) ,която не е за пренебрегване ........ HTC дали да се страхува или гордее ,че Lenovo има апетит към нея ................ ПРОДАДЕН !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.